Žale se na cijene u Budvi, ali kad vidite cijene na Adi Ciganliji – Budva je jeftina (FOTO) - Volim Podgoricu

Žale se na cijene u Budvi, ali kad vidite cijene na Adi Ciganliji – Budva je jeftina (FOTO)

Turisti iz Srbije nerijetko komentarisu i kritikuju visoke cijene u pojedinim crnogorskim ljetovalistima, medjutim, ni u Beogradu nije mnogo jeftinije u nekim objektima. Naprotiv, skuplje je nego u nekimkim elitnim crnogorskim ugostiteljskim objektima.

Vreli dani sa temperaturama koje prelaze 30 podiok natjerali su mnoge Beograđane da spas potraze na Adi Ciganliji.

Jedan od posjetilaca “Mora Beograda” juče je želio da se rashladi kiselom vodom i sve to ne bi bilo ništa čudno da mu konobar nije donio račun koji je na kraju platio čak 345 dinara ili oko tri eura.

 U marketima ili diskontima flaša kisele vode od 0,75 litara košta 64 dinara, odnosno oko 50 eurocenti pa je za jednu na Adi, mogao da kupi pet flaša u slobodnoj prodaji.

Omiljeno prestoničko izletište obiluje sadržajima u kojima je moguće uživati besplatno, ali ukoliko,  planirate da napravite predah u nekom od mnogobrojnih kafića, najbolje da prvo konsultujete cjenovnik da ne bi prošli kao ovaj Beograđanin kojem je opuštanje presjelo.

 

 

 

2 komentara

  1. An interesting dialogue is price comment. I feel that you should write extra on this topic, it might not be a taboo subject but generally individuals are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

  2. Spot up for this write-up, I actually believe this site needs a lot more consideration. I’ll more likely be once again to read a great deal more, many thanks that info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com