OD DANAS NOVO GORIVO NA EKO PUMPAMA: Štedi novac i čuva motor - Volim Podgoricu

OD DANAS NOVO GORIVO NA EKO PUMPAMA: Štedi novac i čuva motor

Kompanija Jugopetrol AD je na današnjoj konferenciji za novinare predstavila novu vrstu goriva, Ekonomy, koje je od danas dostupno na svim EKO benzinskim stanicama.


O pozitivnim efektima Ekonomy goriva na današnjoj konferenciji govorili su izvršni direktor kompanije Jugopetrola, g-din Antonis Semelides, kao i predstavnik kompanije TOTAL ACS, g-din Gergely Cseke.


“Kao lideri na tržištu, trudimo se da konstantno uvodimo inovacije i primjenjujemo najsavremenije standarde u našem poslovanju kako bismo korisnicima u svakom trenutku mogli da ponudimo najbolju uslugu i kvalitetne proizvode. Ekonomy goriva, DIESEL EKONOMY I 95 EKONOMY su goriva visokog kvaliteta koja se mogu koristiti za sve dizel i benzinske motore i vjerujemo da će vozače naročito obradovati činjenica da će uz Ekonomy goriva moći da ostvare uštedu i do 4% pri svakom punjenju rezervoara, a uz to štitite i motor i produžavate mu životni vijek,” kazao je g-din Antonis Semelides, izvršni direktor Jugopetrola.


Predstavnik TOTAL-a, g-din Cseke objasnio je koristi goriva, sto podrazumijeva, uklanjanje postojećih naslaga i održavanje čistoće na diznama kao i antikorozivna i podmazujuća svojstva. Takođe je dodao da gorivo poboljšava performanse motora, smanjuje troškove održavanja i povećava životni vijek motora.


Novo gorivo se može naći na svim EKO benzinskim stanicama širom Crne Gore koje, prateći savremene tehnologije koje se primjenjuju u proizvodnji automobila, svim vozačima nude kvalitetne proizvode i goriva sa posebnim aditivima koja štite motor vozila omogućavajući njegovo bolje i efikasnije funkcionisanje.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com