ZAPALJENO TERENSKO VOZILO LOVAČKE ORGANIZACIJE - Volim Podgoricu

ZAPALJENO TERENSKO VOZILO LOVAČKE ORGANIZACIJE

Terenski džip marke,,nisan”, vlasništvo Lovačke organizacije, Bijelo Polje, zapalilo je zasad nepoznato lice, ili više njih, u noći između petka i subote. Prema riječima Tufa Pućurice, sekretara Lovačke organizacije, auto je bio parkiran u naselju Pruška, ispred nekadašnje upravne zgrade „Bjelasice”, gdje se nalazi i kancelarija njihove organizacije.

– Oko 3.30 iza ponoći, u svom redovnom obilasku grada, tuda je naišla patrola policije. Primijetili su da gori dio „nisana”. Izašli su i vidjeli da gori zadnja lijeva guma i odmah krenuli da ugase vatru. Srećom da su naišli i brzo odreagovali, jer bi u suprotnom auto koji nam je neophodan za terenski rad lovočuvarske službe potpuno izgorio – kazao je Pućurica.
Nakon što su ugasili vatru, policajci su o svemu obavijestili čelnike LO Bijelo Polje, a nakon toga i Osnovno državno tužilaštvo. Uviđaj je obavila zamjenica osnovnog tužioca Vesna Šćepanović. Izuzet je dio tragova, koji će biti upućeni u Forenzički centar.

Po riječima Pućurice, pronađen je dio stiropora koji je bio postavljen na gumu i mala flašica u kojoj je, kako se pretpostavlja, bio benzin, koji je bio posut kako bi auto efikasnije bio zapaljen.
– O svemu smo obavijestili policiju i tužioca, kojima smo kazali da nekoliko krivolovaca u poslednjih godinu dana vodi neviđenu hajku na nas – istakao je Pućurica.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com