Home / SPORT / Fudbal / MITROVIĆ ,,UGASIO” ŠAĆIRIJA: Napadač Srbije u dvije rečenice spustio sve Albance iz švajcarske reprezentacije

MITROVIĆ ,,UGASIO” ŠAĆIRIJA: Napadač Srbije u dvije rečenice spustio sve Albance iz švajcarske reprezentacije

Reprezentativac Švajcarske Đerdan Šaćiri počeo je nedavno specijalni rat protiv Srbije objavom fotografije na kojoj se vidi da je na kopačkama stavio grb tzv. Kosova.

Utakmica između Srbije i Švajcarske zakazana je za 22. jun i ona će imati posebnu težinu s obzirom da za “Sajdžije” igra nekoliko igrača koji su poreklom sa Kosova i Metohije.

Među njima je i Šaćiri, rođen u Gnjilanu.

Mitrović je u razgovoru sa Nebojšom Petrovićem iz Monda bio veoma jasan.

“Gest sa zastavom Kosova na kopački nisam shvatio kao provokaciju. To je njegova stvar i ne treba da me interesuje. Nešto drugo mi je čudno. Svi se oni razmeću tom zastavom, a onda odbiju poziv da igraju za njihovu reprezentaciju. To dovoljno govori o njima. Ako već toliko vole Kosovo, zašto brane boje drugih zemalja? Za Šaćirija znam da je van terena dobar momak i suguran sam da će tokom meča sve proteći u duhu fer-pleja. U svakom slučaju, njihovo je da obuju te kopačke i da se slikaju, naše je da odigramo što bolje umijemo i da ginemo u svakom duelu kao da nam je posljednji u karijeri”.

 

Kurir

Check Also

NOVAK JE CAR SVIJETA: Đoković SENZACIONALNI četvrti put najbolji sportista planete!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *