Home / NOVOSTI / Društvo / Od 10- 16 h obustavlja se saobraćaj na ovoj dionici

Od 10- 16 h obustavlja se saobraćaj na ovoj dionici

Danas će doći  do totalne obustave saobraćaja na regionalnom putu R-23 na dionici Bogetići-Glava Zeta zbog brdske auto trke.

Prema ozvještaju AMSCG-a, jutros se na putevima u zemlji saobraća po pretežno suvim putevima uz mjestimično smanjenu vidljivost zbog jutarnje magle

I na magistralnom putu Ulcinj – Krute saobraćaj je zbog miniranja prekinut za sve vrste vozila.

Na regionalnom putu Cetinje – Njeguši saobraćaj će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2 dionica Paštrovačka gora – Virpazar, biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu geotehničkih istražnih radova.

Saobraćaj na regionalnom putu Petrovići – Vraćenovići biće obustavljen od devet do 13 sati zbog završnih radova.

Na putu Krstac – Lovćen – Ivanova Korita saobraćaj će biti obustavljen od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Zbog druge faze rekonstrukcije puta Petrovac – Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu Šćepan polje – Plužine – Danilovgrad zbog sanacije biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Do završetka izgradnje kanala za atmosferske vode u Risnu, na ukrštanju magistarlnog puta Kamenari – Kotor i starog puta Risan – Grahovo, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tone. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com