Knežević: Odbijamo plan, krećemo u kontraofanzivu - Volim Podgoricu

Knežević: Odbijamo plan, krećemo u kontraofanzivu

Demokratski front neće prihvatiti platformu za prevazilaženje krize, koju su predložili Demokratska Crna Gora i URA, poručio je funkcioner tog saveza, Milan Knežević.

“Nakon tri mjeseca provedena u zatvoru došao sam do zaključka da sam izašao iz jednog i prešao u drugi, mnogi gori zatvor u kojem smo svi osuđeni na još pet godina Đukanovićeve vladavine. To kad se završi biće jubilej njegovih 35 godina na vlasti. Nemam dilemu da robijamo sve ove godine Dok se neki mire sa tim, DF neće pristati da bude ponižen kao što su pristali pojedini opozicioni predstavnici 21. vijeka. Valjda je svakome jasno nakon predsjedničkih i lokalnih izbora, da DPS i dio opozicije imaju samo jedan cilj – da unište DF kao jedinu branu slobodne Crne Gore”, rekao je Knežević.

On je kazao da se DF ne miri sa situacijom i državi, i da su zbog toga, kako je dodao, glavna meta DPS-a i “ambasadorske” opozicije.

“Izgleda je Mladen Bojanić jedino bio kandidat DF-a i SNP-a, jer je u jeku njegove kampanje ambasadorska opozicija počela pripreme za lokalne izbore. Njihov sebičluk je razlog zašto nijesmo pobijedili na predsjedničkim izborima”, tvrdi Knežević.

Knežević smatra da je platforma za prevazilaženje krize napisana u Ambasadi SAD.

“Nijesmo odstupili ni za jotu od naših nacionalnih programskih opredjeljenja. Premijer Duško Marković jedini je prihvatio platformu Demokrata i Ure. DF neće biti dio Radne grupe Ambasade SAD i Markovića. Ni zatvori ni robije nas ne mogu slomiti… Krećemo u kontraofanzivu protiv svih koji su pokušali da nas unište”, poručio je Knežević.

Vijesti

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com