Sinu Ranka Radulovića određeno zadržavanje do 72 sata - Volim Podgoricu

Sinu Ranka Radulovića određeno zadržavanje do 72 sata

Sinu Ranka Radulovića, Željku, nakon saslušanja u Specijalnom tužilaštvu u Podgorici određeno je tužilačko zadržavanje do 72 sata, prenosi portal Standard. On je uhapšen sinoć, a istraga provjerava da li je povezan sa navodom grupom njegovog oca.

Željko Radulović je uhapšen u akciji Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog odjeljenja. Prema nezvaničnim informacijama policija provjerava da li on ima veze sa grupom svoga oca koja je uhapšena u okviru velike istrage SDT-a, a za koju se navodno sumnja da je pripremala nekoliko likvidacija.

Podsjećamo, u Specijalnom državnom tužilaštvu ranije su saslušani Ranko Radulović (58), Stefan Radulović (22), Luka Radulović(24), Ratko Martinović (38), Darko Vicković (38), Nikola Mandić (20) i državljani Bosne i Hercegovine, Nenad Lubura (52), Radoš Petrušić, i Radoje Preradović (54). Sudija za istragu podgoričkog Višeg suda Miroslav Bašović im je odredio pritvor do 30 dana.

Među navodnim metama pomenutih likvidacija navodno su bila dva policijska funkcionera i članovi jedne kriminalne grupe iz Crne Gore. Nadležni se još zvanično nisu oglasili da li su ova hapšenja povezana sa tim spriječenim ubistvima.

(Standard)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com