OVO JE MARIJA M. (16), TREĆA ŽRTVA DROGE U POSLEDNJIH NEKOLIKO DANA: Bila sa bratom, pronašli je mrtvu u stanu njegovog druga - Volim Podgoricu

OVO JE MARIJA M. (16), TREĆA ŽRTVA DROGE U POSLEDNJIH NEKOLIKO DANA: Bila sa bratom, pronašli je mrtvu u stanu njegovog druga

Marija M. (16) učenica Politehničke škole u Kragujevcu je treća žrtva droge za samo nekoliko dana.

 

Tinejdžerka, rodom iz Petrovca kod Kragujevca, sa starijim bratom bila je kod druga u naselju Šumarice, kada je u tijelo unijela smtonosnu dozu droge. Ona je zvanično treća žrtva droge tinejdžerskog doba, nakon što je preminuo Jovan Paunović (17) iz Beograda i N.S. iz Bačke Palanke.

 

Prema prvim rezultatima istrage, koji još uvijek nisu potvrđeni jer se čekaju rezultati obdukcije, sumnja se da je djevojčica preminula od prevelike doze neke od narkotičkih supstanci. Šta je  tokom pretprošle noći konzumirala, i kakve su okolnosti dovele do pronalaženja njenog beživotnog tijela u stanu kod drugara njenog brata, za sada se ne zna.

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

 

Policija sumnja da je u pitanju predoziranje nekom od sintetičkih droga, a policija sumnja da je u organizam unijela preveliku količinu ekstazija ili sličnog narkotika, od koga je klonula i više se nije probudila.

 

Marija je završila treću godinu smera za mašinskog tehničara reparature u Politehničkoj školi. Razredni starešina njenog odeljenja o ovom tragičnom slučaju nije mogao da kaže ništa detaljnije dok se ne završi policijska istraga.

2 komentara

  1. Hi there! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

  2. I love your blog site.. great colorings & style. Did a person style and design this fabulous website you as well as have you actually hire an attorney to make it work to suit your needs? Plz respond as I!|m looking to layout my own, personal weblog in addition to would wish to understand in which ough bought the following via. appreciate it

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com