Home / PG INFO / Aktuelno / NAJLJEPŠE BAŠTE PODGORICE 2018: Mira je baštu stvorila iz žbunja, i sada uživa u svom remek djelu (FOTO)

NAJLJEPŠE BAŠTE PODGORICE 2018: Mira je baštu stvorila iz žbunja, i sada uživa u svom remek djelu (FOTO)

Prijave za Četvrti konkurs za najljepšu baštu Podgorice su završene, a od velikog broja pristiglih prijava, žiri je izabrao finaliste koje će narednih dana i obići kako bi se uvjerili da li je sve kao na fotografijama!

 Narednih nekoliko dana portal “Volim Podgoricu” će objavljivati fotografije najljepših bašti Podgorice, a potom će žiri odlučiti čija će ponijeti titulu Najljepša bašta 2018. i osvojiti vrijednu nagradu koju daruje Montenegrostars grupa – porodični vikend u najljepšem crnogorskom hotelu “Splendid” u Bečićima.

Drugoplasirana bašta osvaja porodični ručak za svoje vlasnike u predivnom ambijentu restorana “Salaš 23”, a za trećeplasiranu podgoričko “Zelenilo” je spremilo poklon iznenadjenja. Svi pobjednici će dobiti diplome.

Četvrti konkurs za najljepšu baštu Podgorice organizuje portal “Volim Podgoricu”  u saradnji sa Turističkom organizacijom Podgorice.

Ove godine su Zabjelčani bili izuzetno vrijedni, a Mira Sarac nam je poslala fotografije svoje bašte na koju je, kako kaže, izuzetno ponosna. Ona je baštu koju vidite na fotografijama stvorila iz prostora koji je bio zarastao u žbunje i kupine. Ni manjeg prostora, ni ljepšeg ugodjaja. Mirino remek djelo je dokaz da je onima koji vole cvijeće, dovoljna i terasa da naprave svoj raj za dušu i odmor za oči prolaznika. 

 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com