PODGORICA: Građani koji su pretukli nasilnog supruga na Rimskom trgu neće odgovarati - Volim Podgoricu

PODGORICA: Građani koji su pretukli nasilnog supruga na Rimskom trgu neće odgovarati

Protiv građana koji su prošle nedjelje pomogli ženi na Rimskom trgu u Podgorici, kada ju je fizički napao njen suprug, neće biti pokrenut postupak jer su negirali da su ga napali, dok je protiv nasilnika određen pritvor do 30 dana.

Podsjetimo, petog jula Crnu Goru i region je obišla vijest da je u Podgorici muškarac napao suprugu, nakon čega su njega pretukli građani. Na društvenim mrežama je ovakav čin građana mahom pozdravljen kao pozitivan.

Policija je odmah izašla na lice mjesta i uhapsila Lazu Đurića iz Kotora.

“Po dovođenju L.Đ. u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica, on nije htio da saopšti podatke koji su se odnosili na navedeni događaj. Policijski službenici su od zatečenih svjedoka, koji su prethodno zadržali L.Đ do dolaska policije, prikupili obavještenja na okolnosti konkretnog događaja. Tom prilikom oni su negirali da su fizički nasrnuli na L.Đ.”,  saopšteno je FOS-u iz Uprave policije.

Sudija za istragu podgoričkog Osnovnog suda je prihvatio predlog državnog tužioca i Đuriću odredio pritvor do 30 dana, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. Nakon toga je Đurić sproveden u Istražni zatvor u Spužu.

Supruzi je odmah ukazana pomoć a u Urgentnom centru su joj konstatovane tjelesne povrede.

Na društvenim mrežama je objavljeno da su mladići razdvojili nasilnika od supruge i pretukli ga. On im je navodno kazao “To mi je žena”, ali su ga mladići udarili i ostavili da leži dok policija i hitna pomoć nisu došli.

(FOS Media)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com