Miodrag Čanović reizabran na funkciju predsjednika Odbora direktora CEDIS-a - Volim Podgoricu

Miodrag Čanović reizabran na funkciju predsjednika Odbora direktora CEDIS-a


Odbor direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema DOO Podgorica (CEDIS) je danas, na I konstitutivnoj sjednici izabrao Miodraga Čanovića za predsjednika Odbora direktora kompanije.
 
U novom sazivu Odbora direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema su: Miodrag Čanović, Zoran Đukanović, Dragan Laketić, Ivan Mitrović i Emil Đokić.


 
Novi članovi u Odboru, u odnosu na prethodni saziv su Ivan Mitrović i Emil Đokić.
 
Čanović je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore 1977. godine. Poslovnu karijeru započeo je 1977. godine u nikšićkoj Željezari. Funkciju pomoćnika ministra za energetiku u ministarstvu nadležnom za poslove energetike obavlja od 2004. godine. Radio je i aktivno učestvovao u realizaciji više značajnih projekata iz oblasti energetike. Bio je član Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore od juna 2008. godine. Prvi put je izabran za predsjednika Odbora direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema u junu 2016. godine.  
 
CEDIS se u junu 2016. godine izdvojio iz Elektroprivrede Crne Gore, od kada posluje kao samostalni pravni subjekat sa licencom za obavljanje poslova operatora distributivnog sistema. Osnovne djelatnosti CEDIS-a su: distribucija električne energije, izgradnja i održavanje distributivnih objekata i mreže. CEDIS distribuira električnu energiju za preko 380 hiljada korisnika na području Crne Gore. 
                              

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com