TRAGIČAN BILANS: Petoro mrtvih za 10 dana, šta je sa tim BAHATIM vozačima?! - Volim Podgoricu

TRAGIČAN BILANS: Petoro mrtvih za 10 dana, šta je sa tim BAHATIM vozačima?!

U proteklih deset dana na crnogorskim putevima život je izgubilo pet osoba.

Dvije osobe poginule su, a nekoliko je povrijeđeno u saobraćajnim nesrećama koje su u protekla 24 sata dogodile u Crnoj Gori. Uzrok gotovo svih nesreća sa tragičnim ishodom je brza i bahata vožnja i nepoštovanje pravila. Crnogorski gradjani su ogorčeni jer, kako većina komentariše, postoje “privilegovani” vozači, “djeca bogatih i uticajnih roditelja” koji, navodno, voze i ponašaju se bahato, i ne odgovaraju za svoje postupke.

-Treba svima oduzimati vozačke dozvole istog momenta doživotno, i kažnjavati drastično, ali ne novčano nego zatvorom na mnogo dug period, jedino to bi pomoglo. Tada bi se i bahati bogataši u džipovima, zamislili prije nego se naduvaju i nagaze gas!, kometariše jedan Budvanin na drustvenim mrežama.

Na putu Podgorica-Kolašin kod Crkvina poginuo je V.P. iz Niša (75), a povrijeđeni su maloljetni A.R. (14) i J.S. (14), koji su se sa njim nalazili u automobilu.

Do nesreće je došlo kada su se sudarili kamion podgoričkih tablica i automobil niških oznaka.

U saobraćajnoj nesreći u noći između utorka i srijede, pola sata poslije ponoći, u Bečićima, poginuo je Miloš Vukomanović (25) iz Srbije.

Povrede opasne po život u ovoj nesreći zadobila je Snežana Rudinac (24), takođe iz Srbije.

– Do nesreće je došlo kada je E.A. (23) koja je upravljala vozilom, budvanskih registarskih oznaka, iz za sada neutvrđenih razloga, oborila pješake Vukomanović i Rudinac. Nakon nesreće E.A. je uhapšena – kazali su u policiji.

 

 

2 komentara

  1. Thank you for taking the time to discuss the idea, I find myself intently with it and additionally real love looking at more about this kind of theme. In the event capability, mainly because you arrive at mastery, on earth do you insights upgrading your primary webpage utilizing indepth important info? This is useful for all of us.

  2. Many thanks for creating the effort to talk about this, I feel strongly about this and enjoy learning a great deal more on this matter. If feasible, as you gain expertise, would you mind updating your website with a great deal more info? It’s very beneficial for me.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com