POTUKLI SE PARAGLAJDISTI U BEČIĆIMA: Bilo je KRVI I RAZBIJENIH NOSEVA, policija intervenisala! - Volim Podgoricu

POTUKLI SE PARAGLAJDISTI U BEČIĆIMA: Bilo je KRVI I RAZBIJENIH NOSEVA, policija intervenisala!

Nekoliko crnogorskih paraglajdista, koji pružaju usluge turistima, takozvane “tandem letove” potuklo se juče u Bečićima, na mjestu gdje slijeću i gdje se nalazi info pult sa informacijama o letovima, kao i za rezervacije. Bilo je, kako je za Potal Volim Podgoricu, ispričao očevidac, razbijenih noseva i kvi, a intervenisala je i policija!

-Do tuče je došlo juče oko 15 časova, na mjestu gdje slijeću paraglajdisti sa turistima, a počelo je raspravom oko toga gdje će ko postaviti suncobran i infopult za informacije i rezervacije letova. Dvojica paraglajdista  nisu dozvolila drugima da postave info pult i suncobran na mjestu za to odredjenom, na šta su ostali burno reagovali. Jedan od ove dvojice je prvi udario i došlo je do opšte tuče, koju je prekinula policija. Bilo je razbijenih noseva i arkada, a neki su završili u Hitnoj – kaže naš sagovornik. Niko od paraglajdista koje smo kontaktirali, nije bio raspoložen za priču, ali su potvrdili informaciju da je doslo do žestoke tuče. Jedan od naših sagovornika je rekao da je vidio tuču kada je sletio, a drugi nam je kazao da se “radi o biznisu”.

-Jedni lete, drugi ne lete, jedni rade, drugi rade manje, pa ima i ljubomoe i zavisti malo. Znate, mi smo takav narod, jedni ćemo druge do jame, ali ne u jamu. Naš narod je malo nervozan, nema se para, pa imaju kratak fitilj, rekao je jedan od paraglajdista koje smo kontaktirali. Niko nije želio da mu se pominje ime.

Naš sagovornik pojašnjava da mjesto za info pult, inače, zakupe i plate svi paraglajdisti zajedno.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com