RONALDO PONOVO U CENTRU SEKS SKANDALA: Ponudio joj ogroman novac kako bi ćutala, ali ona je to GLATKO ODBILA! - Volim Podgoricu

RONALDO PONOVO U CENTRU SEKS SKANDALA: Ponudio joj ogroman novac kako bi ćutala, ali ona je to GLATKO ODBILA!

Njemački Špigl došao je do ekskluzivnih saznanja da je Kristijano Ronaldo platio 375 hiljada dolara kako bi vansudskim poravnanjem riješio navodni slučaj silovanja u Las Vegasu 2009. godine.

Žena koja se predstavavlja kao Suzan K. tražila je skoko milion dolara kako bi se ova stvar riješila vansudskim putem, ali  kada je Portugalac čuo za to, on je pobjesneo i odlučio da joj da ”samo” 375.000 evra kako bi se stvar zataškala.

Cijelu ovu priču negirao je Ronaldov menadžer Žorž Mendeš koji je naveo kako je samo u pitanju novinarska fikcija i želja pojedinaca da se degradira Ronaldov uticaj u Juventusu.

 

Ipak, Njemci tvrde da imaju dokaz u vidu tekstualnih poruka koje su Portugalac i njegovi advokati razmjenjivali i gde se spominju pregovori o smanjivanju cifre.

Portugalac je pobjegao iz Španije kako bi priče oko utaje poreza stale, ali očigledno da ga skandali neće mimoići ni u Torinu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com