Home / PG INFO / Aktuelno / FILMSKA AKCIJA U PODGORICI: Žena upala u kuću, UDARILA policajca, pa uspjela da pobjegne

FILMSKA AKCIJA U PODGORICI: Žena upala u kuću, UDARILA policajca, pa uspjela da pobjegne

Podgoričanin V.Z. primijetio je oko ponoći nepoznatu ženu u svojoj kući nakon čega je pozvao policiju da interveniše. Međutim, nije ni slutio da će mu se u domu odigrati prava filmska akcija.

 

On je ženu zadržao u kući do dolaska policijskih službenika koji su uspjeli da je identifikuju i utvrđeno je da se radi o T.S. (31) iz Podgorice. I dalje nije poznato zašto je ona upala u kuću sugrađanina, ali je uporno odbijala da pođe sa policijom i konstantno pružala otpor vrijeđajući policiju.

“Nakon otpora morali su da je prinudno ubace u službeno vozilo.. Vikala je, vrijeđala, psovala… Jednog policajca je više puta udarila snažno u stomak. Morali su da je vežu da bi je savladali. Ipak, pripadnici Interventne jedinice nisu očekivali da će djevojka uspjeti da se otrgne i odveže, a potom da pobjegne. Međutim, ona je tokom bjekstva, dok je trčala, pala i povrijedila se. Policijaci su uspjeli konačno da je stignu i savladaju, ali su onda prvo morali da je odvedu u Klinički centar”,ispričao je izvor FOS-a upućen u slučaj.

Nezvanično je FOS-u u toj ustanovi rečeno da joj je ljekar konstatovao lake tjelesne povrede, a nakon toga je uhapšena. Protiv nje je podnesena krivična prijava.

(FOS Media)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com