Home / NOVOSTI / Društvo / Beranac zbog pedofilije osuđen na godinu zatvora

Beranac zbog pedofilije osuđen na godinu zatvora

Kadrija Rizvanović (46) iz Berana, osuđen je na godinu dana zatvora jer je počinio krivično djelo, nedozvoljene polne radnje na štetu I.R. (10) iz Rožaja.

U presudi Osnovnog suda u Rožajama se navodi da je Rizvanović, 18. juna ove godine, sreo desetogodišnjakinju sa čijim roditeljima se od ranije poznavao i odveo je na kej pored Ibra, gdje nad njom izvršio nedozvoljene polne radnje. Potom je odveo na Zelenu pijacu, gdje je na jednoj od tezgi ponovio uradio isto.

Rizvanović je zatečen u vršenju krivičnog djela od strane jedne Rožajke koja ga je upozorila na nedolično ponašanje fotografišući ga mobilnim telefonom a potom je slučaj prijavila policiji.

Rizvanović je potom pustio dijete da se vrati svojim roditeljima uz prijetnju da ukoliko se bude požalilo roditeljima na njega, da će je ubiti.

Policija je dan kasnije okrivljenog zatekla u društvu djevojčice na gradskom trgu kada ga je i privela u stanicu a potom i podnijela kriviču prijavu protiv njega.

Rizvanović je bio određen pritvor sve do juče kada je donijeta presuda kojom je osuđen na jednogodišnju zatvorsku kaznu.

(Rtcg)

loading...

One comment

  1. Zar je bitno

    Jebem li ti ovakvu drzavu i tuzioce kad za ovako nesto kazne samo godinu dana,pa nemojte se cudit kad narod pocne da uzme pravdu u svoje ruke

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com