Home / PG INFO / Aktuelno / U Golubovcima saniran teren za mali fudbal

U Golubovcima saniran teren za mali fudbal

U investiciji vrijednoj preko 11 000€ Opština u okviru Glavnog grada Golubovci u saradnji sa Savezom sportova „Zeta“ obnovila je teren sa vještačkom travom u dvorištu O. Š. „Milan Vukotić“ u Anovima.
Zamijenjena je travnata podloga, ograda oko terena, popravljene su klupe za gledaoce, a na betonskoj tribini pored terena uređen je prostor za službena lica – ograđeni zapisnički sto, klupa i dio namijenjen za kačenje semafora. Novoj podlozi, pored fudbalskog terena, posebnu draž daje po propisima obilježen teren za tenis.
Opština u okviru Glavnog grada Golubovci godinama ulaže u rekonstrukciju sportskih terena na teritoriji Zete, a bravarske, stolarske, fizičke, radove na demontaži stare trave, pripreme podloge i instalaciju nove trave finansirali smo uz pomoć Saveza sportova „Zeta“ koji je 2009-e godine,tada kao Sportsko društvo „Zeta“, zajedno sa našom Opštinom i F. K. „Zeta“ preko UEFA programa „HatTrick“ učestvovao u izgradnji ovog terena.
Teren je otvoren utakmicama turnira u malom fudbalu koji se igra u sklopu 91. „Zetskih sportskih igara“, a po okončanju ove manifestacije teren stavljamo na raspolaganje i ostavljamo na upravljanje O. Š. „Milan Vukotić“.
U dogovoru sa upravom O. Š. „Zarija Vujošević“ iz Mataguža do početka školske godine zamijenićemo polomljene table i obruče na košarkaškom terenu koji se nalazi u školskom dvorištu, a naša Opština će u narednom periodu, kao što je i do sada bio slučaj, nastaviti da ulaže u sportske terene i prateći mobilijar.
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com