Tokom pretresa stana: Policija ubila poznatu glumicu - Volim Podgoricu

Tokom pretresa stana: Policija ubila poznatu glumicu

Glumicu Vanesu Markez, bivšu zvijezdu nekada popularne američke televizijske serije “ER” (Urgentni centar), ubila je policija tokom provjere u kući u kojoj je stanovala u Južnoj Pasadeni, u Kaliforniji.

Markez (49) je u poznatoj seriji tumačila lik medicinske sestre Vendi Goldman, u epizodama emitovanim od 1994. do 1997. godine.

Džo Mendoza iz kancelarije šerifa okruga Los Anđelesa rekao je novinarima da su policajci u četvrtak došli u kuću u kojoj je Markez stanovala, nakon što im je poziv uputio vlasnik te kuće sa zahtjevom da provjere kako je ona, prenosi “Gardijan”.

Mendoza je, kako prenosi lokalni list “Saut Pasadenan”, rekao da je Markez, kada je policija tamo stigla oko podneva, bila “u lošem stanju”, sa “određenim medicinskim problemima”, i da je, nakon razgovora sa ljekarem za mentalno zdravlje i policajcima tokom 90 minuta, postala “veoma nekooperativna”.

Tada je, naveo je Mendoza, Markez izvukla i uperila pištolj u policajce, nakon čega su oni otvorili vatru i pogodili je grudi, a od zadobijenih rana ubrzo je preminula u bolnici.

Kasnije je utvrđeno da je pištolj koji je Markez uperila u policajce zapravo bio kopija, koja samo liči na poluatomatsko oružje.

Ovo nije bio prvi put da je policija pozvana u stan koji je koristila Markezova.

O Vanesi Markez je prošle godine pisala štampa nakon što je na Tvireru navela da je glumac Džordž Kluni, koji je zajedno sa njom glumio u seriji “ER”, učestvovao u njenom izbacivanju iz filmske industrije pošto su se ona i druge članice glumačke ekipe požalile na seksizam i rasizam tokom snimanja.

Kluni je njene optužbe tada odbacio.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com