Home / NOVOSTI / KOMARAC JE UJEO ZA KAPAK, A ONDA JE POČEO HOROR: Mirelu je probudio jak bol, osjetila je kako joj nešto GMIŽE U OKU! (VIDEO)
Foto: Printcreen Youtube

KOMARAC JE UJEO ZA KAPAK, A ONDA JE POČEO HOROR: Mirelu je probudio jak bol, osjetila je kako joj nešto GMIŽE U OKU! (VIDEO)

Mirelu Stojiljković jednog jutra probudio je bol u oku i pomislila je da je ujeo neki insekta. Međutim šokirala kada je pod kožom primjetila nešto nalik na crva.

Ujutro sam se probudila i osjetila jak bol. Otišla sam da se pogledam u ogledalu jer sam mislila da me je nešto ugrizlo, i videla  otok. Nisam odmah obraćala pažnju, mislila sam nešto me ugrizlo i šta sad. Onda sam videla to nešto namreškano.

Vidjela sam da je to nešto živo, da je to neki crvić koji se micao i onda je on krenuo nazad… Prestravila sam se. Jer je on krenuo kao da hoće da izađe napolje kroz kožu – ispričala je Mirela za emisiju “Provereno”.

Ljekari su joj dijagnostikovali dirofilariozu, odnosno potkožne crve, paraziti koji najčešće žive u psima, ali ponekad mogu da se prenesu i na ljude i to ubodom komarca.

Od larvi koje komarac prenese čovjeku, razvije se jedna koja naraste u crva dugog i do 10 santimetara. Mirela je hospitalizovana i trebalo je da bude operisana, međutim, kako kaže, kada bi se crv pojavio nisu mogli da je operišu jer nije bilo hirurga ili anesteziologa.

Kada je konačno došla na red za operaciju, više nije bilo crva. Otvorili su joj kapak, ali nije pronađen, kao ni na magnetnoj rezonanci očne šupljine.

FOTO: PRINTSCREEN YT

” Osjetim nekada pritisak jer me oči bole, svrbe, peku… I osetim gmizanje”,- ističe Mirela i navodi da ima osećaj kako se taj crv u njoj razmnožio, ali ljekari tvrde da je to gotovo nemoguće jer su potrebni mužjak i ženka crva da stvore novu larvu.

U svim dijagnozama s kojima je izašla s pregleda pisalo je parazitoza ili suspektna parazitoza obrva, međutim, to nije dovelo do rješenja Mirelinog problema.

Ova žena osjeća se nemoćno, jer ne zna šta da radi niti kome još da se obrati. Utjehu joj jedino pruža činjenica da ti crvi nisu dugog vijeka u ljudskom tijelu, ali kako kaže od toga nema mnogo koristi kad osjeti da joj gmiže pod kožom.

Kurir

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *