Home / ŽIVOT + / Horoskop / SUĐENI JEDNO ZA DRUGO! Ove kombinacije znakova biće zajedno KAD-TAD

SUĐENI JEDNO ZA DRUGO! Ove kombinacije znakova biće zajedno KAD-TAD

Kada se oni sretnu sve pršti od strasti. I njihova ljubav je neizbežna, ostvariće se sigurno tokom života.

 

Ovan i Vaga

Sirova i magnetična energija Ovna i suptilan šarm Vage stvaraju veliku hemiju. Veza za pripadnike oba znaka predstavlja veliki izazov kome je teško odoljeti.

Problemi u odnosu mogu nastati kada pristojno ponašanje i život po pravilima Vage počnu da nerviraju Ovna. Da bi veza uspjela, potrebno je da ova dva znaka svoje suprotstavljene prirode – spoje u zajedničke aktivnosti.

Bik i Škorpija

Kada se nježni Bik otvori pred Škorpijom i vidi njegovu strast za životom, dolazi do velike vatre i želje. Kada dođe do veze, ne mogu da se zasite jedno drugog, ali sukobi su neizbježni.

Bika umara tempo Škorpije. Ako se strast usmjeri u zajednička druženja sa prijateljima i aktivnosti, stvari mogu da se poboljšaju.

Blizanci i Strijelac

Privlačnost između ova dva znaka nije samo fizička, već se odražava i na mentalnom nivou. Radoznali Blizanac i filozof Strijelac obožavaju međusobne razgovore.

Blizance ipak može da iznervira stav Strijelca da on sve najbolje zna, dok Strijelac partneru zamjera povremenu nonšalantnost. Rešenje je u zajedničkim aktivnostima, a posebno putovanjima.

Rak i Jarac

Osjećajnost Raka i snaga Jarca predstavljaju idealan spoj. Strast može da pokvari osećaj Raka da ga Jarac ignoriše.

Moraju stalno da se podsjećaju da nisu samo partneri, već i ljubavnici.

Lav i Vodolija

Kralj svog svemira Lav ne može da odoli slobodnoumnoj Vodoliji, koja priznaje samo svoj autoritet. Buntovnički duh oduševljava Lava, a za Vodolije je najprivlačnija Lavova harizma.

Prevelika potreba Lava za pažnjom i protivljenje Vodolije svim društvenim konvencijama mogu da dovedu do problema.

Djevica i Ribe

Djevica voli red, Riba odbija rutinu i ovo je dovoljno da se privuku. Vezu oboje posmatraju kao način da preokrenu život onog drugog.

Neobuzdanoj Ribi može u jednom trenutku da dosadi Devica, a želja za kontrolom Djevice može da postane prepreka za suprotnu stranu. Spremnost na kompromis spasava vezu.

Astro zabava

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com