Za sve ljubitelje tenisa, počeo NLB Royal Cup 2018! - Volim Podgoricu

Za sve ljubitelje tenisa, počeo NLB Royal Cup 2018!

NLB Banka je i ove godine generalni sponzor profesionalnog WTA turnira »NLB Royal Cup 2018«, koji se održava na terenima teniskog kluba »AS« u periodu od 14. do 23. septembra 2018. godine. Riječ je o jedinom profesionalnom ženskom turniru u regionu, koji se igra na otvorenom, a još atraktivnijim ga čini nagradni fond od 25.000 USD. Ljubitelji bijelog sporta imaće priliku da uživaju u igri profesionalnih teniserki iz okruženja i svijeta, iz oko 20 zemalja.
Ovaj sportski događaj iz godine u godinu privlači veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da je na ovom turniru učestvovao veliki broj teniserki koje su zauzimale neku od prvih 100 pozicija na WTA listi, kao što je i najbolja crnogorska teniserka Danka Kovinić, koja je prve profesionalne bodove osvojila upravo na ovom turniru. Na turniru je učestvovala i Garbin Muguruza, koja je 2017 godine bila prva teniserka svijeta Anett Kontaweit trenutno 20 na WTA listi i mnoge druge. Ovogodišnja zvijezda turnira i jedan od favorita je Barbara Haas koja trenutno zauzima 237 poziciju na WTA listi, a 2016. je osvojila Royal Cup.

Svečana ceremonija otvaranja biće održana 17. septembra sa početkom u 18:30 časova, na teniskim terenima Teniskog kluba „AS“ u Donjim Kokotima, Podgorica.

RASPORED DEŠAVANJA :
17.09. Prvi dan glavnog turnira, svečano otvaranje, od 18.30h
21.09. Četvrt finale singla, od 12h
21.09. Finale dublova, od 15h
22.09. Polufinalni mečevi singla, od 12 do17h
23.09. Finalni meč singla sa direktnim TV prenosom i svečano zatvaranje turnira, od 13h

„Velika je čast najaviti početak još jednog NLB Royal Cup-a. Ponosni smo što smo stalni partner ovog događaja i što ova uspješna saradnja sa Teniskim klubom “AS” traje već mnogo godina. NLB Royal Cup dovodi velika teniska imena u Crnu Goru. Zato sam siguran da ćemo u narednim danima imati uzbudljive mečeve, pa pozivam sve da zajedno pratimo događaje na turniru, da podržimo i navijamo za svoje favorite“, rekao je Martin Leberle, glavni izvršni direktor NLB Banke.

Pozivamo predstavnike medija da isprate ovaj događaj prijavom putem emaila [email protected]. Za one koji se registruju na štandu Banke tokom turnira, NLB Banka je obezbijedila besplatne teniske termine i školu tenisa u oktobru mjesecu!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com