OTAC I SIN UBILI KOMŠIJU ZBOG SMEĆA NA ULICI! Supruga i brat ubijenog sve snimili telefonom (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Svađa između dve porodice u Teksasu započela je oko bacanja smeća u ulici. Najpre su se svađali oko toga gdje u ulici će se smeće bacati, a nakon što su uvrede prerasle u prijetnje, otac i sin iz jedne porodice su ubili 37- godišnjeg muškarca iz susjedne kuće.

Cijela svađa koja uključuje i ubistvo muškarca je snimljena i objavljena na Jutjubu.

Policija je uhapsila dvojicu muškaraca, 67-godišnjaka i 31-godišnjaka iz porodice Miler koji su optuženi za ubistvo njihovog komšije, Arona Hauarda.

Kako piše Independent, pozivajući se na izjave uz policije, cijela svađa među susjedima trajala je nekoliko dana, a kulminirala je 1. septembra kada je Hauard ubijen.

– Sve je trajalo par dana, a kulminiralo je nasiljem – poručio je načelnik policije.

Hauard je ubijen pred svojim bratom i suprugom koji su svađu, ali i njegovo ubistvo, snimili mobilnim telefonima.

Porodica Miler odbila je da komentariše incident. Video, koji traje oko dva i po minuta počinje kada Milerovi izvuku oružje i odmjeravaju Hauarda. Između njih su prevrnuti madraci. Kako javlja Star Telegram koji je snimak prvi i objavio, oko madraca je cijela svađa i započela.

Ubijeni i njegova supruga su u kontejnere za smeće nekoliko dana ranije bili ubacili dušeke. Ali, 1. septembra su madrace našli u svom dvorištu. Hauard ih je tada vratio u smeće, ispričala je njegova supruga koja je rekla i da su događaju svedočili njihovi nećaci i nećakinje te njegov brat. Rekla je i kako je potom njen pokojni suprug video starijeg Milera i njegovog sina kako idu do kontejnera, izvlače madrac i bacaju ga natrag u dvorište.

Tada su članovi porodice počeli da viči jedni na druge. Miler je tada izvukao pištolj, a njegov sin je došao s puškom, rekla je supruga preminulog. Kaže i kako je tada sve počela da snima.

Prema policijskom izveštaju, Hauard je upucan najmanje dva puta. Ali, načelnik policije je rekao da su svjedoci koji su zvali policiju čuli pet pucnjeva.

Istraga je u toku, poručili su iz policije, a Mileri su u pritvoru te im je određeno 25.000 dolara kaucije.

 

 

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close