Pojavio se još jedan snimak: Milatović mahao nožem i prijetio Đukanoviću da će mu ubiti brata i sina (VIDEO) - Volim Podgoricu

Pojavio se još jedan snimak: Milatović mahao nožem i prijetio Đukanoviću da će mu ubiti brata i sina (VIDEO)

Na društvenim mrežama danas se pojavio još jedan snimak na kojem Podgoričanin Vlatko Milatović (57) prijeti predsjedniku države Milu Đukanoviću, njegovom bratu Acu i sinu Blažu.

U jednom trenutku, on vadi nož, kojim maše oko sebe i prijeti da će Đukanoviću “oba oka izvaditi”.

“Pet miliona eura ako mi ne legne na ručun i brata ću ti i sina Blaža…Niko ti neće pomoći. Ima da te koljem”, rekao je Milatović prijeteći nožem.

I na ovom snimku, ponovio je da je Srbin, te kazao kako nevini ljudi leže u zatvoru zbog pokušaja državnog udara.

U ovom video zapisu, pored Milatovića, vide se i dvije sijenke nepoznatih osoba, koje ga snimaju dok prijeti.

Podsjećamo, Milatović je uhapšen zbog prijetnji ubistvom Đukanoviću, direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću i glavnom specijalnom državnom tužiocu Milivoju Katniću. Takođe, policija je identifikovala i uhapsila maloljetnog M.D. (16) koji je, kako se sumnja, snimao Milatovića dok iznosi prijetnje.

Kako je saopšteno Standardu iz Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, Milatoviću je juče nakon saslušanja određeno zadržavanje do 72 sata.

Izvor: Standard

1 komentar

  1. Fantastic guide! Chatting about how treasured the entire digesting. I hope to learn from way more away from you. I know you’ve awesome look and additionally view. I happen to be very much contented using data.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com