Home / ŽIVOT + / Showbiz / Emina Jahović i milioner u centru skandala koji trese Tursku

Emina Jahović i milioner u centru skandala koji trese Tursku

Pjevačica Emina Jahović i njen novi partner, turski milioner Sadetin Saran našli su se u centru skandala kada su u jednoj televizijskoj emisiji iznijeti najintimniji detalji iz njihove veze.

Naime, voditeljke emisije “Sylemezsem olmaz program” na TV Bejaz, objavile su priču da su Emina i Sadetin zajedno proveli noć u jednom hotelu gdje su se dogodile “neke stvari”.

Iznijele su, navodno, “provjerene pikantne detalje”, istakavši da su se pojedini gosti hotela žalili na buku koja je dopirala iz sobe slavnog para. Turski mediji pišu da bivša supruga pop zvijezde Mustafe Sandala i Sadetin već žive zajedno i grade kuću, ali nije poznato kada će se useliti.

Emina se posle emisije oglasila na “Instagramu” navevši da će podneti tužbu zbog iznijetih laži:

– Upravo sam vidjela neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikad neću prećutati uvrede koje su voditeljke na nacionalnoj televiziji iznijele. Kako žena može da izvrši tako brutalno verbalno nasilje nad drugom ženom. Iskoristiću sva svoja prava kao žena koja je život posvetila dvojici sinova. Moj advokat će pokrenuti pravni proces. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *