ISPOVIJEST MARINE TUCAKOVIĆ: Kako sam preživjela RAK, šta sam jela i pila, ali cigarete nisam OSTAVILA! - Volim Podgoricu

ISPOVIJEST MARINE TUCAKOVIĆ: Kako sam preživjela RAK, šta sam jela i pila, ali cigarete nisam OSTAVILA!

Marina Tucaković još jednom je dokazala da je žena lavica

Posle godinu dana borbe sa teškom bolešću nju optimizam ne napušta. Iako su je mnogi nakon postavljene dijagnoze raka dojke otpisali, Marina je pobijedila i vraća se poslu. Autor najvećih hitova na Balkanu opet piše pjesme svojoj prijateljici Ceci, a ne demorališe je ni to što se kreće pomoću kolica i koristi bocu sa kiseonikom kako bi imala dovoljno vazduha.

– Sada sam dosta dobro, naravno nije to još sjajno, ali biće sve kako treba. ja sam, što kažu, prošla pakao, ali da li je završen, to ćemo tek da vidimo – kaže Marina i na snazi i volji iskreno se divi nekim običnim ženama koje je upoznala u bolnici:

– Ja sam ležala na onkologiji i tamo sam vidjele žene koje su bile u sto puta većem paklu i koje ga prolaze već godinama. Dolaze na onkologiju, liječe se, pa im se vrati bolest. Onda opet sve iz početka. Ma to su sve žene carice! Ja tek treba da se dokažem na tom putu. Moja poruka svima jeste da je najvažnije slušati ljekare. Ja nisam probala nikakvu alternativnu metodu liječenja. Jedino sam jela cveklu, grickala čuvarkuću, pila čaj od koprive i tako neke travke za bolju krvnu sliku. Potpuno sam promijenila životne navike, ali cigare nisam mogla da izbacim. Čim mi bude malo bolje, ja se opet hvatam za cigaru. Nisam htjela one elektronske cigarete, jednostavno mi se ne sviđa miris. Nije to to, pa nemam ni želju da ih koristim.

Inače, Marina će ponovo morati u nemački grad Ulm kako bi primila novu dozu eksperimentalne vakcine.

– Sada nemam terapiju, samo idem na kontrole i pijem svaki dan jedan lijek. Trebalo bi i da ponovim tu imuno vakcinu u novembru, to je vakcina koja se daje u Nemačkoj. na put nikako neću moći sama, pa će sa mnom ići suprug Futa ili sin Laća. Ma svaka njima čast što su izdržali sa mnom i što su stalno uz mene. Svima nam je bilo mnogo teško. Pored porodice, tu su i prijatelji, a i estrada. Konstantno su bili uz mene Ceca, Severina, Jeca, Joksimović, Tonči, Čola, Samardžić, kuma Marijana, Boki 13…Mnogi zaista. Mnogo sam im svima zahvalna. Ja sam čovjek koji voli sve i vjerujem da mi je zato sva ta ljubav uzvraćena. Ja moram da vam priznam da se, iako mi je sada mnogo bolje i dalje krećem pomoću kolica i da uzimam kiseonik kad god se umorim. Moram zbog pluća. Kiseonik uzimaju i zdravi ljudi, doktor mi je rekao da ga uzmem kad god mi zatreba i da mi to neće škoditi – kaže Marina, koja se vratila poslu i opet piše pesme za najveće zvijezde.

– Jedva sam čekala da počnem da radim. Ma samo da bude zdravlja i sve će biti kako treba. Ja se sada dobro osjećam, počela sam i da pišem i trenutno tražim pravu pjesmu za Cecu. Tu su i Milica Pavlović, Jelena Karleuša…Naravno, Ceca mi nije zamjerila što radim sa Jecom, a ni ona mi ne zamjera što radim sa Cecom. Nikada nisam pričala ni sa jednom o tom njihovom sukobu i pomirenju, to su njihove stvari, a ja se u to ne miješam. Nikada mi nisu ogovarale jedna drugu, na tu temu nikada ne pričamo, imamo mi druge teme.

(Espreso.rs/Svet)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com