Doček 2019. u Herceg Novom: Pogledajte ko će sve nastupati - Volim Podgoricu

Doček 2019. u Herceg Novom: Pogledajte ko će sve nastupati

Novljani, kao i njihovi gosti će i ovu Novu godinu moći da dočekaju na otvorenom. U organizaciji TOHN Opštine Herceg Novi priprema se višednevnimuzički program sa bogatim pratećim sadržajima uz veličanstven doček Nove 2019.. Na lokaciji Omladinski park – Igalo, kao i na Škveru ,saopteno je iz lokalne turističke organizacije.

Program će biti prilagođen različitim muzičkim ukusima pa će doček Nove godine obilježiti hitovi Riblje čorbe, Jelene Rozge, Sergeja Ćetkovića , te nastupi Ljube Stankovića, kao i didžejeva.

“Novljane i njihove goste u Novu 2019. uvešće hitovi beogradske rok grupe “Riblja čorba” i njihovog frontmena Bore Đorđevića. Oni će na bini u Igalu nastupiti 31.decembra od 23h a kao predgrupa nastupa “Light under the black mountain”, od 21h. Na istoj bini, noć prije, 30. decembra, za dobru atmosferu pobrinuće se splitska pop pjevačica Jelena Rozga i pobjednik Pinkovih zvezdica Ljuba Stanković a tokom dana, tačnije od 12h, organizuje se “Dječja Nova godina””, kazali su iz TO HN.

Ovaj put za najmlađe priprema se kako kažu posebno interesantan program uz dječju pozorišnu predstavu “Začarani Deda Mraz”.

“Ponedeljak, 01.januar, rezervisan je za nastup najveće domaće muzičke zvijezde, Sergeja Ćetkovića, u čiji nastup će nas uvesti bend “Toć”. To je, međutim, samo dio onoga što očekuje Novljane i goste tokom novogodišnjih praznika.

Na Škveru će se 31.decembara i 01. januara uz zvuke elektronske muzike, odnosno nastupe popularnih didžejeva, organizovati dnevne žurke kao i doček Nove godine. Tokom novogodišnjih praznika uz angažman muzičkih zvijezda sa eks jugoslovenskih prostora, uz velike, svima dobro poznate hitove i vatromet, Herceg Novi će na najljepši način zakoračiti u Novu 2019. godinu”, kazali su iz TO HN.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com