Home / NOVOSTI / Društvo / GRADONAČELNIK PORUČIO: Podržaću poskuljenje vode!

GRADONAČELNIK PORUČIO: Podržaću poskuljenje vode!

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković kazao je da će podržati poskupljenje cijene vode, ukoliko to Regulatorna agencija potvrdi kao opravdano.

“Ljudi iz Vodovoda su zauzeli stav da je povećanje cijene vode opravdano i neophodno. Čak iako se desi to poskupljenje, voda u Podgorici će biti jeftinija nego što je to u glavnim gradovima u regionu. Mi čekamo saopštenje Regulatorne agencije i ukoliko struka to kaže da je opravdano i stvar potrebe, ja ću to podržati koliko god bude politički nepopularno”, rekao je Vuković na konferenciji koja je održana povodom 100 dana rada lokalne uprave na čijem je čelu.

On je dodao da, prema podacima iz Vodovoda, u tom preduzeću nema viška zaposlenih. Vuković se osvrnuo i na navode medija koji su objavili da otpušta 30 odsto ljudi.

“Mi smo dobili dopis od ministarstva, Vlada pokušava da se izbori sa problemom viška zaposlenih u državnim upravama. Ja sam dobio dopis i proslijedio ih gradskim službama. Nije rečeno 30 odsto zaposlenih, nego od 10 do 30 odsto”, objasnio je Vuković.

CdM

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com