Home / NOVOSTI / Gori Holivud: Evakuisane Kim Kardašijan, Lejdi Gaga

Gori Holivud: Evakuisane Kim Kardašijan, Lejdi Gaga

Zbog požara koji bukte Kalifornijom evakuisano je stotine hiljada ljudi. Zbog vatre u Kalabasasu i Malibuu evakuisane su i mnoge ličnosti iz javnog svijeta.

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan, glumica Alisa Milano, režiser Giljermo del Toro, samo su neki od ličnosti koji su morali da napuste svoje domove.

U Malubuu, koji je poznato mjesto u kom se mogu naći poznate ličnosti, naređena je evakuacija, a više domova je uništeno u mjestima Vestlejk Vilidž i Oak Park.

Požar se proširio na 35.000 ari.

Oko 250.000 stanovnika Los Anđelesa i Venture evakuisani su, a vatrogasci se i dalje bore sa vatrenom stihijom.

Oko 150 kuća je uništeno.

Kako prenose mediji, među kućama koje su “progutane“ je i dom Kejtlin Džener, rijaliti zvijezde, nekada olimpijskog šampiona.

I rijaliti zvijezda Kim Kardašijan, koja ima kuću u Kalabasasu, objavila je na Instagramu fotografiju iz aviona gdje si vidi plamen, navodeći da je imala jedan sat za evakuaciju.

“Molim se da su svi bezbjedni“, napisala je ona.

Glumica Alisa Milano takođe je evakuisana. Kako je rekla u brzini je morala da uzme djecu, a da su evakuisani i konji koje ima.

“Konji su napokon bezbjedni. Djeca su bezbjedna. Moja kuća je u opasnosti, ali… sve što ima srce koje kuca je van opasnosti. Hvala svima na brizi“, napisala je Milano.

Pjevačica Lejdi Gaga svoju kuću napustila je jutros, a na fotografiji koju je objavila na instagramu vidi se ogroman dim nad njenom vilom.

I glumac Orlando Blum objavio je fotografiju “pogleda“ iz njegovog doma.

 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com