Home / NOVOSTI / Hronika / “Škaljarci” i Bojović se oprostili od Crnog Gruje! Njihove čitulje lede krv u žilama!

“Škaljarci” i Bojović se oprostili od Crnog Gruje! Njihove čitulje lede krv u žilama!

Mnogobrojni prijatelji i članovi porodice oprostili su se od Grujovića čituljama koje su preplavile dnevne novine!

Nenad Grujović (41) zvani Crni Gruja, osuđivani pripadnik nekadašnjeg klana Dejana Stojanovića Keke, koji je poginuo pod misterioznim okolnostima, sahranjen je za vikend na groblju Lešće u Beogradu. On je nastradao u utorak oko 21.30, kad je pao s prozora stana, sa prvog sprata zgrade u centru grada.

Mnogobrojni prijatelji i članovi porodice oprostili su se od Grujovića čituljama koje su preplavile dnevne novine.

Među onima koji su Crnom Gruji odali poslednju počast su Stevan Mandarić i Nemanja Bojović zvani Hemija, o kojima se svojevremeno pisalo da su članovi takozvanog “novog zemunskog klana”.

– Poslednji pozdrav bratu Gruji. Zauvijek ćeš živjeti u našem sjećanju. Nek ti je vječna slava – navodi se u čitulji.

Od Grujovića su se, kako se sumnja, oprostili i pojedini pripadnici ozloglašenog crnogorskog “škaljarskog klana”, koji su se potpisali nadimcima, ali i Hadži Dragan Antić Struja, bivši generalni direktor Politike.Grujović je široj javnosti postao poznat posle suđenja za pljačku pošte 2006. na Novom Beogradu, kad je ubijen radnik obezbjeđenja Vesko Babović. On je bio osumnjičen za ovo ubistvo, ali nikada nije utvrđeno od čijeg metka je čuvar stradao. Grujović je na kraju osuđen na 10 godina zatvora, a zbog toga što je u pritvoru proveo devet i po godina bez pravosnažne presude, tužio je Sudu za ljudska prava u Strazburu državu Srbiju i dobio odštetu od 6.000 evra.

 

Podsjetimo, Grujović je kobne noći bio sam u stanu koji je bio zaključan iznutra. On je pao s visine od oko 10 metara i podlegao povredama u bolnici. Crni Gruja je u poslednje vrijeme strahovao za život, navodno je uvijek nosio pancir, a često je bio i naoružan.

Grujović je zbog pištolja koji je policija pronašla kod njega bio osuđen na godinu dana kućnog zatvora, a kaznu je odležao u martu ove godine.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com