Home / ŽIVOT + / Horoskop / Tri znaka horoskopa koja će do kraja ove godine naći veliku ljubav

Tri znaka horoskopa koja će do kraja ove godine naći veliku ljubav

Koje horoskopske znake očekuje velika ljubav do kraja ove godine?

Iako astrologija savršeno može predvideti kada ćete sresti osobu svojih snova, u skladu sa trenutnom astrološkom analizom, ova tri znaka zodijaka imaju povećanu šansu da pronađu pravu ljubav do kraja ove godine.

Pa, ako ste rođeni u nekom od ovih znakova sa naše liste, pripremite se za veliku ljubav do kraja 2018. godine.

Ovan

Od kada se završio period retrogradne Venere 16. novembra, sedma kuća odnosa je zasijala u punom sjaju. Ako ste sami, postoje velike šanse da vam univerzum pomogne da pronađete osobu koja vas u potpunosti razumije. Nakon 2. decembra, bez obzira na ono što se dešava u vašem životu, bićete u kontaktu sa svojom senzualnom stranom i magnetnom silom ćete privući svakog koga sretnete.

Škorpija

Venera prelazi prvu polovinu svog retrogradnog kretanja u vašem znaku i ovo će biti sjajna prilika za vaš ljubavni život. Nakon 2. decembra očekujte velike ciljeve, jer će se stvari zaista rasplamsati između vas i osobe koju želite. Zračićete pozitivnom energijom i privlačiti sve oko sebe. Nemojte se iznenaditi ako počnete da dobijate mnoge pozive za zabave i nemojte propuštati izlaske, jer ne smijete propustiti savršenu osobu za vas.

Vaga

Novembar je doneo veliki broj promjena za vas. Vi ćete poboljšati samopouzdanje, harizmu i privlačnost. To će pomoći da se popnete na potpuno novi nivo, gdje ćete privući sve oko sebe. Ne samo da ćete biti veoma privlačna osoba, već ćete biti vrlo mudri kroz ovaj romantični period. Ako ste sami, možete očekivati mnogo udvarača, a ako ste u lošem odnosu – ovo je odličan trenutak da počnete nešto novo.

zenskimagazin.rs

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *