OTVORENA IDEA U MOMIŠIĆIMA: Pokloni i IZNENAĐENJA u naredna TRI DANA, evo šta su vam pripremili - Volim Podgoricu

OTVORENA IDEA U MOMIŠIĆIMA: Pokloni i IZNENAĐENJA u naredna TRI DANA, evo šta su vam pripremili

IDEA je otvorila novu prodavnicu – u podgoričkom naselju Momišići, u ulici Mila Radunovića bb. Riječ je o novom objektu, koji je već prvog dana privukao veliki broj potrošača, koji su dobili poklone. U želji da bude dobar komšija, IDEA je povodom otvaranja organizovala višednevne aktivnosti. Pored poklona za sve kupce, na dan otvaranja je i svaka 100-ta kupovina bila gratis, a IDEA je korisnike Super kartice nagradila trostrukim bodovima.

Ukoliko novu IDEU u Momišićima posjetite narednog dana, dobićete popust od 20% na odabrani artikal za svaki račun od preko 5 eura. Potrošačima koji u ponedjeljak ostvare kupovinu od 10 i više eura IDEA poklanja vaučer, koji mogu iskoristiti pri narednoj kupovini. Super kartičare u utorak očekuju trostruki bodovi.

“Stanovnici Momišića su dobili novog komšiju, sa kojim će, sigurna sam, lijepo slagati. Posebno nam je drago što novu prodavnicu otvaramo uoči praznika, pa potrošačima kojima smo nedostajali u ovom dijelu grada, sada možemo olakšati nabavku namirnica za praznične trpeze,” saopštila je povodom otvaranja nove prodavnice direktorica marketinga u IDEI Jelena Doderović.

Ovo je 120  IDEA u Crnoj Gori. IDEA lanac prodavnica ima objekte u 19 gradova, što ga čini jednim od najvećih lanaca prodavnica u zemlji.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com