Home / NOVOSTI / Hronika / OVO SU MAJKA I ĆERKA KOJE JE UBIO PIJANI VOZAČ: Imao 3 promila alkohola u krvi, posle nesreće PUZAO jer nije mogao da stoji na nogama (FOTO)

OVO SU MAJKA I ĆERKA KOJE JE UBIO PIJANI VOZAČ: Imao 3 promila alkohola u krvi, posle nesreće PUZAO jer nije mogao da stoji na nogama (FOTO)

Novi Travnik zavijen je u crno posle nesreće u kojoj su poginule majka i ćerka, Azra i Alma Hajrić, a povrijeđena trojica dječaka.

Nermin Rustempašić, koji je osumnjičen da je u alkoholisanom stanju automobilom u centru grada ubio majku i ćerku i nanio teške tjelesne povrede trojici dječaka, priveden je u prostorije Kantonalnog tužilaštva Travnik.
FOTO: AVAZ.BA

Nakon saslušanja, dežurni kantonalni tužilac predložio je pritvor za Rustempašića, a o tome će odlučivati sudija za prethodni postupak Kantonalnog suda u Novom Travniku.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Kako se navodi, ročište za određivanje pritvora biće održano u poslijepodnevnim satima.

FOTO: AVAZ.BA

Na društvenim mrežama pojavila se i fotografija Rustempašića odmah nakon što je izazvao tragediju. On je, kako se i vidi na slici, nakon izlaska iz vozila četvoronoške teturao i nije znao šta se dešava.

Među povrijeđenima su još sin poginule Azre, zatim dva sina glavnog imana Harisa ef. Amidžića, koji imaju osam i 12 godina. Jedan je smješten u bolnicu u Travniku, dok je drugi, zajedno sa povrijeđenim Azrinom sinom, prevezen u UKC Sarajevo.

U Travniku je proglašen i dan žalosti.

 

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Facebook, Avaz.ba

Check Also

JOVANA (18) POBIJEDILA RAK, PA DOPLIVALA DO ČASNOG KRSTA! Učenica gimnazije pobJedu posvetila svima koji se bore sa kancerom! OD NJENOG GOVORA SVIMA SU KRENULE SUZE 

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *