SVE JE SPREMNO ZA SVADBU: Nevena Božović se udaje za CRNOGORSKOG pilota, a evo kada i gdje će krunisati svoju LJUBAV! - Volim Podgoricu

SVE JE SPREMNO ZA SVADBU: Nevena Božović se udaje za CRNOGORSKOG pilota, a evo kada i gdje će krunisati svoju LJUBAV!

Nevena Božović već godinu dana uživa u ljubavi sa zgodnim pilotom iz Crne Gore, Nikolom Ivanovićem. Iako do sada nije isticala svoj emotivni životu u prvi plan, njena romansa sa bogatim i uspješnim Budvaninom izašla je u javnost. Ona je priznala da je jako zaljubljena i da je njen sadašnji izabranik nešto najljepše što joj se dogodilo u životu.

 

Nevena je govorila, kako je svjesna svojih kvaliteta i samim tim je željela da pored sebe ima nekog ko joj parira u svemu. Izgleda da joj se želja ostvarila u potpunosti, jer ovaj ljubavni par će krunisati svoju ljubav na proljeće.

“Nevena i Nikola će se zakleti na vječnu ljubav u aprilu 2019. godine, pripreme su već uveliko u toku, svi su veoma srećni i uzbuđeni zbog vjenčanje, a svadbena ceremonija održaće se u jednom hotelu”, rekao je izvor blizak paru.

Podsjetimo se, u avgustu ove godine, Nevena je zajedno sa svojom porodicom i izabranikom srca, uslikana u Budvi na ručku, tokom kojeg su se dogovarali oko vjeridbe i detalja za buduće vjenčanje.

Kurir.rs/SrbijaDanas, Foto: Dragana Udovičić

2 komentara

  1. This is the proper blog for anybody who hopes to learn about this topic. You know a whole lot its almost tough to argue along (not that I actually would want…HaHa). You certainly put a whole new spin for a topic thats been written about for years. Great stuff, just fantastic!

  2. I believe, to make the agents with references to: generic people will want a feeling of responsibility; middle-level workforce have each of those feelings of obligations but probably self-motivated; and additionally middle management of one’s businesses important might be the acknowledgement concerning numbers, as well as corporation obtain together with the advancement of employment center.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com