Dragana Mirković završila u bolnici

Poznata pjevačica Dragana Mirković prethodne noći hitno je primljena u bolnicu u Beču, usljed povišenog pritiska, glavobolje i ubrzanog rada srca.

Pjevačica je, toliko teško podnijela udarce koje poslednjih dana trpi iz tabora koleginice Svetlane Cece Ražnatović da joj je u četvrtak u ranim jutarnjim satima pozlilo pa je hitno prevezena u bolnicu u Beču.

Iz izvora bliskih Mirkovićevoj, rečeno je da je u trenutku prijema imala je povišen pritisak, glavobolju i ubrzan rad srca kao posledica izloženosti velikom stresu.

Do napada je, prema nezvaničnim informacijama, došlo u noći između srijede i četvrtka kada je Dragana došla kući sa krsne slave kod prijatelja.

Ona je otišla tamo iako se poslednjih dana nije osjećala dobro zbog cijele situacije sa Svetlanom Cecom Ražnatović i konstantnih napada kojima je bila izložena.

Kap koja je prelila čašu, kako je rečeno iz krugova bliskim pjevačici, bio je trenutak kada je vidjela da je Ceca iskoristila okupljanje novinara povodom slave da “ospe drvlje i kamenje po njoj”, pa joj je pozlilo zbog čega su hitno morali da intervenišu ljekari.

CecaRaznatovicNTSVET1

Ceca Ražnatović

“Za sada možemo jedino da vam kažemo da se Dragana oseća bolje i da smo uvjereni da će sve biti u redu”, rekli su iz PR službe pjevačice.

U video prilogu Pink televizije pogledajte izjave ovih folk diva:

Telegra/Novosti

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close