Ljubavni horoskop za 2019. godinu – Lav - Volim Podgoricu

Ljubavni horoskop za 2019. godinu – Lav

Pročitajte šta čeka Lava u 2019. godini na polju ljubavi i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Uran će u ovoj godini imati uticaja na vaš poslovni život jer u martu mesecu prelazi u polje karijere. Saturn vas, kao i u prethodnoj godini uči da više obratite pažnju na zdravstveni segment, na navike, ali vam i daje podršku kada su posao i odgovornosti vezane za njega u pitanju. No, ova dva tranzita malo će imati uticaja na vaš emotivni život – osim u momentima kada su aktivirani drugim planetama i koji vam mogu doneti ljubav preko poslovnog segmenta. Ono što je za vas bitno u 2019-oj jeste tranzit Jupitera kroz polje koje se vezuje za zabavu, talente, hobije, odmor, uživanje, decu i naravno – ljubav. 2018-u ostavljate iza sebe kao godinu koja vam je vrlo često donosila sudbinska dešavanja nad kojima niste imali uticaja (Severni Mesečev čvor je tranzitirao kroz vaš znak), a u 2019-u ulazite pod jednom dosta povoljnijom energijom koja bi trebala da vam otvori vrata ka emotivnom zadovoljstvu i ispunjenosti.

Period januar/mart – Odmah u januaru imamo pomračenje Meseca u vašem znaku. Da se razumemo, ovo je izuzetno jak aspekt koji označava zatvaranje jednog, a otvaranje novog životnog ciklusa. Slobodnim Lavovima praktično se otvaraju vrata za velike promene po pitanju onoga što vas najviše interesuje, a sigurno je da će to biti baš emotivni život. Da, možete se baš onako Lavovski zaljubiškati baš u januaru….Onima koji su u braku ovo je malo upozorenje – ukoliko želite da odnos sa partnerom teče na dalje nesmetano, neke stvari se moraju menjati. Takođe, za one koji su u vezama ovo označava da ulazite u fazu odnosa kada je otvoren put ka promenama, bitnim odlukama i tako dalje…Februar na kratko može oživeti neku prošlost, ali to i nije toliko bitno obzirom da baš u ovom mesecu imate jake aspekte za ljubav preko posla. Zauzeti su dosta ok – s vremena na vreme ima malo natezanja sa partnerom, drame bez preke potrebe i tako to – ali generalno gledano, ništa strašno. Mart – velika okrenutost ka poslu i premalo vremena za voljenu osobu. Zauzeti – dosta mogućnosti za avanture.

Period april/jun – Zauzetima je u aprilu potrebno više izlazaka sa partnerom, više pozitivne energije i više zajednički provedenog vremena. Dobar mesec za vas dvoje, mada nosi mogućnosti povremenih nesporazuma ili sumnji jedno u drugo. Ukoliko je neko od vas slobodnih do sada spavao, april će ga definitivno probuditi! Mnogo druženja i mnogo novih osoba oko vas! Proberite, izaberite! U maju slobodne strast nosi na svojim talasima pa mozak i racio baš i nisu uključeni mnogo. Biće tu osoba koje će vam prodavati maglu, pokušavati da vas osvoje ali samo za jednu noć, pa ukoliko nećete da budete samo prolazna priča nekome – onda pažljivo! Ako vam je želja baš avantura – onda slobodno navalite! I u maju i u junu zauzeti Lavovi će imati promenljive situacije sa partnerom – naročito u ovom drugom mesecu kada oboje možete biti dosta nervozni i teški jedno drugom. Ni slobodnima jun nije baš sjajan – bolje ga iskoristite za druženja sa prijateljima i za izlaske, kao i za poslovnu tematiku.

Period jul/septembar – Svesni ste i sami da su letnji meseci uvek vaši! No, u julu konkretno može biti nekog osvrta ka prošlosti ili će slobodni da se zakače baš za onu osobu koja sa sobom vuče najveću komplikaciju. Generalno gledano – nije dobar momenat da započnete nešto ozbiljnije. Da uživate –da. Kod zauzetih se u julu polako poboljšava situacija – neki od vas će baš od ovog meseca imati ozbiljne planove kada su prinove u pitanju ili vrlo ozbiljno razmišljati o ozvaničenju odnosa. U svakom slučaju – od ovog meseca možete da krenete na godišnji odmor jer ćete se provesti odlično. Ako je jul bio odličan, onda je avgust savršen! Kreću prave mogućnosti za veridbe, za ostanak u drugom stanju, za zajednička putovanja i provod. Slobodnima stoji jedno gromko letnje zaljubljivanje koje ne mora ostati baš samo letnja avantura…..Septembar je odličan za posao, a u vezama i brakovima sve funkcioniše kako treba. slobodnima će se pojaviti neke zanimljive osobe preko poslovnog segmenta, naravno – ali bar neko vreme nećete moći da svoje simpatije i produbite.

Period oktobar/decembar – Oktobar slobodnim Lavovima donosi mnogo flertovanja i mnogo novih osoba, ali ćete verovatno tek u drugom delu meseca moći da sa nekim zaista i ostvarite vezu. Zauzeti su u ovom periodu vrlo aktivni – pašće dogovori, planovi – neki od vas će se pokrenuti i krenuti i u renoviranje stambenog prostora ili neka veća sređivanja. Novembar – u ovom mesecu vaše polje ljubavi počinje da se puni planetama i za slobodne je ovo odličan period da se jako vežu i uđu u ozbiljnu emotivnu priču. Kod zauzetih Lavova ovo je vreme za lepe vesti, divna dešavanja i mnogo radosti i zadovoljstva. U decembru ispraćate Jupitera iz svog polja ljubavi, ali ćete njegove efekte osećati sve do pred kraj godine.

Autor horoskopa: Astro centar “Moj astrolog” www.mojastrolog.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com