Ljubavni horoskop za 2019. godinu – Rak - Volim Podgoricu

Ljubavni horoskop za 2019. godinu – Rak

Pročitajte šta čeka Raka u 2019. godini na polju ljubavi i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Saturn je tokom cele 2018-e boravio u vašem polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava i ovaj tranzit vas očekuje i tokom 2019-e godine. Naučili ste do sada napamet sve ono što se vezuje za ovu poziciju Saturna – odgovornost, strpljivost, korak po korak funkcionisanje kada su partnerstva u pitanju. Tokom godine u koju ulazimo i Severni Mesečev čvor će tranzitirati kroz vaše polje ličnosti – njegova simbolika bi bila – što više ulažete u sebe i u porodični segment – tri puta više će vam se vratiti. I SMČ traži od Rakova odgovornost i strpljenje da bi se stiglo do ciljeva. Jupiter će u tranzitu kroz vaše polje svakodnevice, posla, odgovornosti – više potencirati na odnosu prema zdravlju, poslu i kolegama nego što će imati direktan uticaj na vaš emotivni život (osim kod onih Rakova koji preko posla upoznaju interesantne osobe). Uran se od marta smešta u vaše polje prijatelja i društvenosti i sa ove strane vam idu prilike koje ćete moći da iskoristite ne samo za ljubav, već i za posao. Po mesecima to izgleda ovako…

Period januar/mart – U januaru će zauzeti imati osećaj da konstantno moraju da se prilagođavaju potrebama i zahtevima partnera a da sebe moraju da stave na neko deseto mesto. Želja za ljubavlju i nežnošću je ogromna, ali vaša voljena osoba kao da je u nekom drugom filmu. Zato nije ni čudno što će povremeno dolaziti do rasprava i tenzije. Slobodnima se može pojaviti neko preko posla, eventualno izlaska – ova osoba će vas jako privući, a videćete i da ona nije ni malo ravnodušna prema vama, ali kao da će vaše „muvanje“ ići skokovito i verovatno je da će se otegnuti više nego što se to vama dopada. Februar je u partnerskim odnosima promenljiv, biće i izuzetno lepih momenata, ali i onih koji će vam donositi nerviranje i stres. Nemojte suviše lično doživljavati neke situacije i smanjite impulsivnost. Slobodnima je druga dekada februara fantastična – neko vam može upasti u život naglavačke i u potpunosti vas prodrmati! Mart je za one u vezama i brakovima miran, tih, spokojan. Možda neće biti toliko emotivnih izliva, ali evidentno je da vi i partner računate jedno na drugo i da postoji obostrana velika podrška i razumevanje. Za slobodne je ovo još jedan dobar mesec – možete upoznati nekoga ko zaista pretenduje da postane trajna vrednost u vašem životu. Više se krećite i izlazite, budite aktivni.

Period april/jun – April zauzetima – onako, niti smrdi niti miriše. Kao sve je u redu, ali se vidi da ste vi ipak dosta opterećeni odnosom. Možda postoje neke sumnje kod vas, a možda i neko sa strane počinje da vam se uvlači u misli. Ukoliko sa nekom trećom osobom imate ekstra komunikaciju, to ne znači automatski da je ona dobra po vas. Šarmera ima na sve strane, ali zato je malo onih na koje se možete osloniti i računati – imajte to negde na umu, pre nego što pređete neke granice…..Kod slobodnih ista varijanta – tri puta razmisliti pre nego što se upustite sa nekom osobom u odnos – moguće je da je jaka samo na priči, a isto tako je moguće da vam mnogo toga o sebi nije rekla. I maj neka slobodni Rakovi odmah preskoče – samo strasti u ovom mesecu divljaju, ali iza tih strasti nema ničega trajnog. Za to vreme oni koji su u vezama moraju da rade na komunikaciji sa voljenom osobom. Tu stvari evidentno ne funkcionišu kako treba! Ni jun u partnerskim odnosima nije sladak – česta su sukobljavanja, obostrani pritisci i nervoza. Marsa u vašem znaku u ovom periodu možete pametno iskoristiti samo ako imate nameru da se selite ili renovirate prostor u kojem živite. Slobodnima će se u junu pojaviti neko ko je zauzet i to sa sve bračnim partnerom i sitnom dečicom. Pa vi vidite hoćete li da se upuštate ili ne….

Period jul/septembar – U julu je Venera u vašem znaku i sigurno je da će vam tada ljubavne prilike biti otvorene ukoliko ste usamljeni. Zbog karmičkih aspekata koji su tada jako aktuelni moguće je da će vam baš u tom perodu u život ušetati neki sudbinski odnos, karmički odnos….Pre nego što krenete sa opštenarodnim veseljem povodom toga ne zaboravite – gde je dašak sudbine i karme, uvek je i dašak problema – da, ljubav koja opija ali i ljubav koja vezuje i obavezuje i sa kojom ponekad nije baš tako lako izaći na kraj….Avgust će zauzeti Rakovi da iskoriste za otvaranje mnogih tema sa partnerom – i nekih novih pitanja, ali i onih koje do sada niste uspevali da rešite. I ovo je dobar mesec za ulaganje u dom i porodicu – ali gledajte da pronađete i nešto vremena za po koje putovanjce i odmor od svega…Slobodni će da se zatelebavaju preko posla, a malo će i da se vraćaju u prošlost – onako, čisto rekreativno da se malo podsetite šta ne valja i šta treba izbegavati. U septembru su zauzeti znatno popravili komunikaciju sa partnerom i uglavnom sve funkcioniše nekim stabilnim tokom. Slobodni su u ovom periodu uglavnom okrenuti sebi – u prevodu – zakucali ste se u kuću i ne mrdate nigde.

Period oktobar/decembar – U oktobru vaše polje ljubavi kreće da se puni planetama i emotivna žurka može da počne! Odličan period da se sredite, smirite, skrasite i nekog mnogo, mnogo zavolite! Ovaj mesec je odličan i za one koji su zauzeti, šta god da su vam planovi – da se mirno volite sa partnerom, da pravite bebe, da planirate zajedničke izlaske ili da se pripremate za suživot ili brak. Ovakav „trend“ i kod slobodnih i zauzetih će se nastaviti i u novembru i decembru….Praktično, ova tri meseca će vam biti najlepša, najstabilnija i najviše ispunjena pravim ljubavnim prilikama!

Autor horoskopa: Astro centar “Moj astrolog” www.mojastrolog.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com