Ljubavni horoskop za 2019. godinu – Strijelac - Volim Podgoricu

Ljubavni horoskop za 2019. godinu – Strijelac

Pročitajte šta čeka Strelčeve u 2019. godini na polju ljubavi i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

I tako stigosmo do Strelčeva….mislim da ste već svi pročitali kako je Jupiter ušao u vaš znak u novembru 2018-e i kako vas sada očekuje put posut ružama i sva blaga ovog sveta samo za vas! A da li je to baš tako? Realno – da ćete imati mnogo više šansi i pravih prilika ne samo u emotivnom, već u svim segmentima – to svakako stoji. Da će dašak sreće i prosperiteta biti nad vama – ma i to je tačno. Da ovo može biti jedna zaista dobra godina – svakako! A šta je tu onda pa loše, pitate se vi. Pa, ne treba zaboraviti da će Jupiter iz vašeg znaka sve vreme biti u kvadratu sa Neptunom iz polja doma, porodice, stabilnosti, krajeva. Automatski znajte da postoji velika potreba da se emotivne veze i brakovi očuvaju, jer zaista hoće biti povremeno problema na ovim poljima u 2019-oj. Saturn će vas u polju posla i finansija povremeno stezati, tražiti da se ne širite i ne rasipate mnogo, a Uran od marta u polju poslovne svakodnevice doneće promene i poboljšanja. No, hajmo mesec po mesec da vidimo kako to sve izgleda…

Period januar/mart – Mora se primetiti da su neki Strelčevi već u prethodnoj, 2018-oj godini okusili čari tajnih odnosa i oni ih prate i kroz ovu godinu. Već januar i prvi kvadrat Jupitera sa Neptunom može pokrenuti ili sumnje, ili čak i otkrivanje od strane „regularnog“ partnera. No, za ovo drugo su manje šanse, pošto je konjukcija Venere i Jupitera – malog i velikog benefika ipak u vašem znaku i sačuvaće vas od najvećih problema. Ipak, to ne znači da se ne treba čuvati i sačuvati. Ukoliko ste „dobri“ i ne brljate sa strane – onda će vam januar biti izuzetno povoljan za partnerske odnose. Super energija, mnogo dobrog raspoloženja, veselih trenutaka i strasti. I za slobodne je ovo odličan mesec – Mars u vašem polju ljubavi i Venera zajedno sa Jupiterom u vašem znaku – osvajate i osvajaju vas! I februar slobodnima donosi jednu neočekivanu priliku – preko prijatelja ili možda preko društvenih mreža – neko će vam brzinski uleteti u život! Kod zauzetih je bolja atmosfera, više je prave komunikacije i dogovora. U martu kod zauzetih ponovo neka pitanja dolaze na dnevni red. Treba biti iskren i otvoren u komunikaciji sa voljenom osobom. Slobodni su okruženi zanimljivim osobama i drugi deo meseca može vas baš zbližiti sa nekim.

Period april/jun – U aprilu stoje neke lepe vesti i dešavanja u domu, ali i u dužim emotivnim vezama. Sada je lakše zajedničkim snagama rešiti sva pitanja. Možda će partner biti zahtevniji nego inače, ali moći ćete vi to da ishendlujete kako treba. I za ovaj mesec važi – bez muljanja i sakrivanja! Slobodnima Sunce obasjava polje ljubavi – pravi trenutak da se zaljubite – pa proleće je, odličan momenat za novu ljubav! U maju se more obaveza natovarilo na vas, a čini vam se da partner samo vreba priliku da vas nešto podbode. U nekom sledećem momentu strast sve u šesnaest radi između vas dvoje – potpuno lud mesec u kojem ćete se osećati kao da ste non stop na klackalici. Strelčevima koji su slobodni slede majska zaljubljivanja….vi izgleda ne možete da omašite ni jedan mesec kada je ta ljubav u pitanju….U junu se u partnerskim odnosima emotivne klackalice nastavljaju, a slobodni se po prvi put suočavaju sa tim da ne mogu da osvoje nekog, koliko god se trudili.

Period jul/septembar – Dragi slobodni Strelčevi – u julu zaista nije dobro započinjati nove emotivne priče….a ukoliko vam se baš u tom periodu vrati neko iz prošlosti – ne računajte da će se zadržati uz vas baš dugo….Kod zauzetih – ukoliko ne rešite neke situacije sa partnerom u prvim danima ovog meseca, slobodno računajte da ćete ostatak perioda imati konstantnu problematiku i prebacivanja. U avgustu se gro planeta seli u znak Lava – vaše polje inostranstva i putovanja – pa bi bilo odlično baš u tom periodu isplanirati odmor sa voljenom osobom – time biste veliki deo problema iz prethodnog perioda ispeglali, a i ujedno se fenomenalno proveli sa partnerom. Slobodni – putujte, odmarajte, uživajte – ovo je opet vreme za divne ljubavi, za letnja zaljubljivanja i za svaku vrstu užitaka koje vam srce poželi! U septembru zauzeti nisu u savršenom odnosu sa partnerom, ali makar funkcionišete normalno na dnevnoj bazi. To što se s vremena na vreme ne razumete – pa na to ste već do sada trebali da naviknete, zar ne? Slobodni će se zagledati u nekog preko poslovnog segmenta, ali ovu osobu nećete baš tako lako osvojiti….

Period oktobar/decembar – Oktobar će jednim delom biti korektan u partnerskim odnosima, ali u drugom – i sami ćete videti da vaš partner prilično sumnja u vašu vernost i iskrenost. E sad, ako nemate šta da krijete – šta vas briga. Ali, ako imate – e, onda se čuvajte jer će se druga strana baš potruditi da vas „upeca“. Slobodnima lepe prilike idu preko segmenta prijatelja i izlazaka. Prvi deo novembra i dalje nosi problematiku u partnerskim odnosima, ali ako odigrate pametno – ovo ćete u drugom delu meseca itekako umeti da ispeglate. Neki od vas se baš u ovom periodu mogu odlučiti za ozbiljnije promene, naravno pozitivne u svojim vezama i brakovima. Za slobodne je ovo još jedan divan mesec, u kojem zaista postoje ozbiljne šanse da pronađete nekog sa kim biste i pored koga poželeli da se smirite. U decembru – čak i ako imate neku tajnu priču (mislim na zauzete) – uspevaćete da je sakrijete od radoznalih očiju i da održavate kvalitetan odnos sa „regularnim“ partnerom. Ukoliko ne radite ništa sa strane – ovoće biti mesec smirenja, uživanja, topline i pažljivosti jedno prema drugom. Slobodni u ovom periodu mogu ući u emotivnu priču preko poslovnog segmenta.

Autor horoskopa: Astro centar “Moj astrolog” www.mojastrolog.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com