Ljubavni horoskop za 2019. godinu – Vaga - Volim Podgoricu

Ljubavni horoskop za 2019. godinu – Vaga

Pročitajte šta čeka Vage u 2019. godini na polju ljubavi i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Do početka marta izdržite tog Urana koji se vratio u vaše polje partnerstava, a onda ga očekuje selidba u znak Bika – vaše polje promena, kriza, tuđeg novca, strasti. Uran ovde nema direktan uticaj na vas, ali pošto je u znaku kojim takođe vlada planeta koja je vaš vladar – Venera, te promene, krize, prilive i strasti ćete osećati onim tempom i na onaj način kako se Venera bude kretala kroz znake tokom 2019-e godine. Saturn je toko cele 2018-e godine bio smešten u vaše polje porodice, stabilnosti, roditelja, ali i preseka i njegov uticaj vas u ovim segmentima očekuje i tokom cele 2019-e. No, ono što je vama trenutno najbitnije i najvažnije jeste tranzit Jupitera kroz vaše polje kratkih putovanja, kretanja, komunikacije, novih poznanstava, kroz polje koje donosi dešavanja i koje vas ubacuje u brzinu od sto na sat. Tokom cele 2018-e ste bili najviše opterećeni poslovno finansijskim segmentom, a sada je vreme da malo živnete! Pa da pogledamo šta vas to očekuje, prvenstveno na ljubavnom planu…

Period januar/mart – Januar kreće žestoko! Vaša vladarka već u prvim danima ovog meseca prelazi u znak Strelca i zajedno sa Jupiterom pravi divan trigonski aspekt na Marsa u polju partnerstava. I eto prve prilike za slobodne da se onako strasno i burno zaljube, da hormoni podivljaju a leptirići u stomaku uzlepršaju. Za to vreme će zauzeti posle izuzetno napornog perioda od par meseci konačno uspeti da udahnu vazduh, da nauče da se ponovo opušteno smeju sa voljenom osobom i naravno – da itekako zagreju atmosferu u spavaćoj sobi! No, svo ovo „voljenje“ trajaće samo još prvih desetak dana februara, a onda sve do kraja meseca sledi jedan pad i nesigurnost, možda i pritisci na partnera (ili njegovi na vas) što može dovesti i do jedne vrlo burne svađe, a kod nekih čak i do prekida odnosa. Slobodni će u februaru nešto da se potutunje, da se zavuku u kuću, možda da malo pate…ili da gledaju kako da se prošlosti vrate….Mart – Venera je u tranzitu kroz vaše polje ljubavi i verovatno u drugom delu meseca imate opet jednu veliku ljubavnu priliku, ali čije će ostvarenje zavisiti samo od vas – ukoliko vi napravite odlučujući potez, sve će kockice doći na svoje mesto. I u partnerskim odnosima mir će zavisiti od toga koliko ste vi spremni da se prilagodite, popustite….i naravno – koliko ste spremni da ne opterećujete i ne pritiskate drugu stranu….

Period april/jun – U aprilu počinju da se javljaju prve ozbiljnije sumnje kod vas kada je partner u pitanju. Voljena osoba je previše „šarena“, nestalna, lepršava, jaka samo na rečima….a vama je toliko potrebna ljubav i pažnja i nežnost i to da vam se svaki dan pokazuje i dokazuje da ste najlepši i najbolji i tako to…Da, toliko vam je to potrebno da čak možete da se upustite i u neki flertić ili avanturicu preko posla, čisto da ne patite baš toliko mnogo….I slobodni će lako da „padaju“ na šarm i lepe i slatke reči, ali iskreno rečeno – ovo vam je varijanta – mnogo fine priče, ali pravih dela nigde…teško da se na osobe koje u ovom periodu upoznajete možete osloniti na iole nešto ozbiljnije. U maju – vi imate svo vreme ovog sveta za partnera, ali nikako ne uspevate da ga nahvatate – on juri, žuri, ne staje, u svojim je nekim obavezama i vi ste mu trenutno na nekom trinaestom mestu. Vi malo besnite, pa ste malo tužni, pa opet sve u krug….Slobodni ne znaju gde udaraju jer ih je strast prema nekom toliko pomela da ne znaju da li su pošli ili došli. I u junu je zauzetima neka slična slika kao i u prethodnom mesecu – samo vi znate kako uspevate da održavate odnos, za koji vam se povremeno čini da se na vaše oči raspada. Slobodni opet malo razmišljaju o prošlosti, malo se zaljubljuju u osobe koje su zauzete i tako to….

Period jul/ septembar – Drage zauzete Vage, znam da vam se neće svideti kada vam kažem da ni u julu ni takođe u avgustu nećete baš moći da se pohvalite nekim naročitim odnosom sa voljenom osobom. Nekog pravog leka za ovo nema, osim strpljenja, smirenosti i naravno – komunikacije o onome što vas tišti. Nemojte čuvati stvari u sebi, sumnjati, trpeti do krajnjih granica a onda u jednom velikom prasku sve izručiti na voljenu osobu, možda čak u besu i prekinuti odnos. Nije to dobro i tako se stvari ne rešavaju. Slobodne će u julu da „napadne“ prošlost, ali i neke karmičko sudbinske priče. I od jednog i od drugog treba pobeći koliko vas nožice nose. Bolje se uhvatite ruku pod ruku sa prijateljima, otputujte negde, izlazite – nego da se uplićete u odnose od kojih će vas samo boleti glava. U avgustu je već drugačija situacija – to jeste najbolje vreme za godišnji odmor, ali i odlično vreme da se onako fino, letnje zaljubite. E sad, da li će neke od tih letnjih ljubavi ostati i za kasnije, to zavisi već od mnogo faktora….I u septembru su Vage u vezama malo mračne, ali ipak koliko toliko bolje funkcionišu sa partnerom. Doduše, sada imate opet priliku da se upetljate u nešto tajno, pa vi vidite hoćete li ili nećete….Oni koji su slobodni neka sačekaju drugi deo septembra i ulazak Venere u vaš znak – vi lepi ko upisani, udvarača koliko god hoćeš – birajte pametno i ne hvatajte se za zauzete….

Period oktobar/decembar – u oktobru su Vage u vezama dosta stabilnije, ne gledate više toliko drastično, čak opsesivno na neke situacije sa voljenom osobom i vidi se da se stvari između vas dvoje znatnije popravljaju. Kao da ste oboje u međuvremenu naučili da više cenite i poštujete jedno drugo. Slobodnima je ceo oktobar otvoren za ljubav – ne morate vi da tražite nju, ona će tražiti vas. I novembar je kao stvoren za vas – i za slobodne i za zauzete – partner će vam na svaki način pokazivati da ste mu na prvom mestu, a slobodni će na kraćem putovanju ili negde u svojoj okolini pronaći ljubav koju su toliko dugo čekali. Decembar je izuzetno povoljan za one u vezama i brakovima, jer vas čeka miran odnos sa partnerom i lepi događaji u okviru doma i porodice. Slobodnim Vagama čak i ovaj poslednji mesec u godini donosi nove ljubavne šanse. Ako ih do sada niste iskoristili, sada je pravi trenutak!

Autor horoskopa: Astro centar “Moj astrolog” www.mojastrolog.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com