SILEDŽIJA TUKAO PESNICOM DJEVOJKU ISPRED KLUBA I VUKAO JE ZA KOSU: Onda se pojavio MMA borac i očitao mu lekciju! (VIDEO) - Volim Podgoricu

SILEDŽIJA TUKAO PESNICOM DJEVOJKU ISPRED KLUBA I VUKAO JE ZA KOSU: Onda se pojavio MMA borac i očitao mu lekciju! (VIDEO)

Ispred jednog poznatog sarajevskog kluba nadzorne kamere zabilježile su incident kada je muškarac tukao djevojku sve dok se nije pojavio vlasnik kluba i poznati MMA borac Denis Stojnić.

Naime u nedelju, u ranim jutarnjim satima vidi se kako spomenuti klub napušta djevojka i užurbano se kreće prema glavnom putu. Za njom je istrčao muškarac koji ju je odmah povukao za kosu i počeo da je udara iza parkiranog automobila.

FOTO: YOUTUBE/PRINTSCREEN

Da bi spriječio evidentno nasilje iz kluba je brzo izašao Denis Stojnić. Brzom reakcijom je odvojio muškarca od djevojke i sa nekoliko udaraca ga savladao.

Nedugo nakon toga iz objekta je izašlo i drugo osoblje pa su razdvojili Stojnića i spomenutog muškarca.

 

Stojnić je poručio da nije mogao nemo da posmatra nasilje nad djevojkom, a naročito ne u svom objektu.

“Kada sam vidio na kamerama da ogromni muškarac čak i proporcijama fizički veći od mene, udara ženu zatvorenom pesnicom u glavu, ja sam odmah istrčao i tako reagovao da curu zaštitim od nasilnika. Savladao sam ga i na kraju smo djevojku zajedno sa svojim obezbjeđenjem ispratili do taksija, a ona nije htjela da ovaj slučaj prijavi policiji. Nažalost, u našoj zemlji je sve više zastupljeno nasilje nad ženama, a moja dužnost kao čovjeka, građanina, pa tek onda vlasnika objekta je da da se svi u mojim lokalima osjećaju sigurno, a posebno žene”, kazao je Stojnić za Klix.ba.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com