Sve ulice u Podgorici su prohodne, život se odvija normalno - Volim Podgoricu

Sve ulice u Podgorici su prohodne, život se odvija normalno

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković izjavio je da je imao priliku da se na licu mjesta uvjeri da je stanje na terenu u Glavnom gradu redovno, iako su vremenske prilike takve kakve jesu.

“Sve gradske ulice u Podgorici su prohodne, život se odvija sasvim normalno, što je prije svega rezultat kvalitetnog rada radnika svih gradskih službi, koji su na terenu sinoć od ponoći. Dakle većina gradskih ulica i trotoara su posuti solju i rizlom, te mi danas nemamo formiranje ledenih površina u gradu, nemamo ni udesa. Izbjegli smo neke negativne posljedice, koje su se javile tokom prethodnih godina, kada smo imali ovakve vremenske uslove”, kazao je Vuković.

On je rekao da je konstantno u komunikaciji sa nadležnim gradskim službama, da će ostati pripravni, jer je najavljen u naredna 24 časa pad temperature, zbog čega je neophodno ukloniti ostatke snijega sa ulica i trotoara, kako ne bi došlo do formiranja leda.

“Apelujem na građane, da ispoštuju ono što im je i zakonska obaveza, a ja bi rekao i moralna u ovakvim uslovima, da očiste dvorišta i prilaze kućama , prilaze zgradama u kojima žive. Kao i vlasnike restorana i barova da uklone snijeg ispred svojih objekata”, kazao je Vuković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com