Home / NASLOVNA / OGLASIO SE MIGO STIJEPOVIĆ: Školski drug me je tajno snimao, NEPRIJANTO SAM IZNENAĐEN (VIDEO)

OGLASIO SE MIGO STIJEPOVIĆ: Školski drug me je tajno snimao, NEPRIJANTO SAM IZNENAĐEN (VIDEO)

Povodom snimka koji je objavljen juče na portalu IN4S, na kojem se vidi kako Duško Knežević bivšem gradonačelniku Podgorice i visokom funkcioneru Demokratske partije socijalista Slavoljubu Stijepoviću, predaje kovertu, oglasio se i Stijepović, koji je kazao da je bio neprijatno iznenađen kada je vidio da ga je školski drug snimao.

KNEŽEVIĆ STIJEPOVIĆU ISKEŠIRAO 100.000 EURA: “Hitno uhapsiti Slavoljuba Stijepovića i saslušati Mila Đukanovića”

EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako je Stijepović uzeo pare od Kneževića (VIDEO)

Izjavu Stijepovića prenosimo integralno.

“Povodom smišljene podvale plasirane preko jednog portala želim da obavijestim javnost da je tačno da sam na poziv Duška Kneževića bio u njegovoj kući, što nije bilo ništa neobično. Neprijatno sam iznenađen kad sam vidio da me školski drug tajno snimao, što će, vjerujem, biti sastavni dio postupka koji Tužilaštvo vodi protiv njega.

Iz sadržaja razgovora jasno je da se radi o konverziji novca o kojoj je javnost ranije upoznata, i da je Knežević uredno uzeo svoju proviziju. Navodni transkript je naravno dopisan u skladu sa situacijom u koju je sebe doveo”, kazao je Stijepović.

One comment

  1. A Migo kako si ih spakovao brzo kao da ih krades. Samo me interesuje sta ce Katnic drugar Migov i Milov sad da uradi. Naravno vec je pocelo zataskavanje kao i za sve afere snimak. Lopovska posla za ovakve stvari odgovornost nosi i Milo i Migo zajedno ali vidjet cemo sta nosi dan. Mada Migo ima tremu kad prica ispred Mila hahahahaha.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *