Home / NOVOSTI / Hronika / SAZNAO DA GA DJEVOJKA VARA SA PODGORIČANINOM PA GA OTEO! Dramatična priča ispred hotela! Sačekali ga i ugurali u automobil!

SAZNAO DA GA DJEVOJKA VARA SA PODGORIČANINOM PA GA OTEO! Dramatična priča ispred hotela! Sačekali ga i ugurali u automobil!

Krimi priča iz beogradskog hotela “Hiljadu ruža”, kada je ljubomorni muškarac svoju djevojku uhvatio u prevari pa njenog ljubavnika, predstavljajući se kao ona, navukao da dođe na ispred hotela i potom oteo, dobila je svoj, nešto manje filmski epilog – ljubomorni muškarac i njegovi saučesnici osuđeni su na uslovne kazne.

Dramatična priča počela je kada je djevojka I. Đ. uhvaćena u prevari. Njen momak, bijesan zbog tog saznanja, odlučio je da se lično obračuna sa 57-godišnjim ljubavnikom iz Podgorice, tako što mu je preko Vajbera slao poruke lascivne sadržine predstavljajući se kao I. Đ.

Nakon kraćeg vremena, ljubomora mu je pomutila razum i on je predložio viđanje. Ugovorio je sastanak sa njim ispred hotela “Hiljadu ruža”, Beograđanima poznatom kao mesto gde se sastaju oni koji svoje ljubavne veze kriju.

Nesrećni Podgoričanin nije ni sumnjao šta mu se sprema kada se svojim automobilom zaustavio ispred hotela. Od djevojke mu je stigla poruka: “Tu sam, čekam te”.

Nakon što je odgovorio na poruku, muškarci su se stvorili pred 57-godišnjakom i ugurali ga u automobil.

 

FOTO: PROFIMEDIA

 

– Šta ti imaš s njom? Hoću sve da mi priznaš, ja ti sve vrijeme pišem poruke, budalo – rekao je ljubomorni momak Podgodičaninu.

Potom su se odvezli u pravcu Kumodraža. Međutim, Podgoričanin je nekako uspio da se izvuče iz kandži bijesnih momaka i iskoči iz automobila u pokretu u Kumodraškoj ulici, nedaleko od Farmaceutskog fakulteta. Tada je, u pravcu ljudi koji su stajali na autobuskoj stanici, počeo urlati: “Otmica, zovite policiju!”

Oštećeni je u svojoj izjavi pred tužilaštvom potvrdio da je dobijao poruke na telefon i da su ga iste jako zaintrigirale, pogotovo što su u njima bili detalji vezani za njegovu porodicu.

Kako je naveo to je bio jedini razlog zbog kog je održavao višemjesečni kontakt preko Vajbera. Ljubavnu vezu sa I. Đ. nikako nije htio da prizna.

 

Otmičar priznao sve

Kako saznajemo, inicijator otmice priznao je da je napravio lažan Vajber profil i da je slao ljubavne i poruke seksualne sadržine oštećenom, a sve iz razloga da sazna da li ima bilo kakav kontakt sa njegovom djevojkom.

S obzirom na to da je Podgoričanin odgovorao na poruke i htio susret, odnosno ponovno viđanje sa djevojkom, okrivljeni je priznao da je on sve dogovorio.

 

FOTO: PROFIMEDIA

 

Drugu dvojicu učesnika pozvao je da mu pomognu uz obojašnjenje “da neki stariji čovjek napada njegovu djevojku”.

Nakon saslušanja okrivljenih, isti su pristupili pregovoru sa tužilaštvom o priznanju krivičnog djela i krimi priča iz beogradskog hotela okončala se osuđujućom presudom.

Drugi osnovni sud u Beogradu ljubomornog muškarca osudio je na jednu godinu zatvora uslovno sa rokom provjere od četiri godine. Njegovi saučesnici dobili su po osam meseci zatvora uslovno sa rokom provjeravanja od dvije godine.

Redakcija “Blica” kontaktirala je branioca razjarenog muškarca, advokata Nebojšu Perovića. On je potvrdio je da je donijeta presuda i da su njegovi klijenti osuđeni na uslovnu osudu, ali nije htio da komentariše slučaj niti da iznosi druge detalje.

(Volim Podgoricu/Blic)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com