Home / NOVOSTI / Duško Knežević pripremio 2.000 sati video materijala o državnom vrhu Crne Gore!

Duško Knežević pripremio 2.000 sati video materijala o državnom vrhu Crne Gore!

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević posjeduje preko 2.000 sati video i audio materijala, a među njima su i razgovori sa vodećim ljudima u državi, ekskluzivno saznaje Borba. Prema našim saznanjima, Knežević je nedavno oformio specijalan tim inostranih eksperata koji se bave tehnologijom, a koji pažljivo pripremaju pomenuti materijal za objavljivanje.

Naš izvor nam je potvrdio da je snimak Slavoljuba Stijepovića skoro i beznačajan u odnosu na materijal koji će uskoro biti prezentovan javnosti.

“Knežević posjeduje preko 2.000 sati video materijala. To su materijali sa raznih zvaničnih, ali i neformalnih sastanaka sa čelnicima države Crne Gore gdje su se donosile krupne državne odluke. U materijalu su i snimci raznih privatnih žurki i još mnogo interesantnih detalja, što će javnost uskoro ekskluzivno i vidjeti. Takođe, priča se da Knežević posjeduje ogroman broj snimljenih razgovora. Specijalan tim radi na sređivanju tog materijala, u pitanju je obiman posao, i tek se očekuje politički zemljotres u Crnoj Gori”, saznaje Borba iz dobro obaviještenih izvora.

Knežević je optužio Mila Đukanovića da preko specijalnog tužilaštva koje je oruđe u njegovim rukama, pokušava da mu otme vrijednu imovinu u Crnoj Gori.

(Borba)
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com