Home / ŽIVOT + / Ljubav i sex / JEDNOSTAVNO: Kada tražite MUŽA (ili ŽENU), bitne su samo ove DVIJE stvari!

JEDNOSTAVNO: Kada tražite MUŽA (ili ŽENU), bitne su samo ove DVIJE stvari!

Kada tražite osobu pored koje ćete provesti ostatak života, potrebno je da obratite pažnju samo na ove dvije stvari:

Pravilo broj 1. Od samog početka sve mora da bude jednostavno! Od momenta od kada se upoznate sve mora da bude jednostavno i lako.

Ako osjetite da toj osobi možete da kažete sve, ako osjetite da sa njim bez blama možete da idete i do toaleta onda je to – to. Ako se oko većine stvari dogovarate lako – ne ispuštajte tu osobu!

Jednostavno znači dobro. Komplikovano znači loše.

Velika je greška ako pored sebe imate osobu koja od vas zahtijeva da se mijenjate, prilagođavate, radite stvari koje vama ne prijaju. Prije ili kasnije dosadiće vama da se mijenjate ili njemu da vas mijenja. To je zamorno i ne drži vodu. Ako morate stalno iznova da se dokazujete muškarcu – on nije za vas, tražite dalje, piše econet.ru

Pravilo broj 2. Veza mora da donese radost! Ukoliko se u vezi ne osjećate zadovoljno, srećno i ispunjeno – bježite odmah! Ako zbog njega patite i plačete on nije čovjek za vas. Ne razmišljajte mnogo: to jednostavno nije normalno. To je put do pakla.

Ako samo jedna osoba u vezi donosi smijeh i razonodu, i ta veza je besmislena. Mnogi ljudi godinama ćute i trpe u vezi koja ih ne ispunjava. Čekaju da se nešto promijeni. Ali ta promjena nikad neće doći. Ukoliko odmah na početku nema razumijevanja i zajedničke sreće – džaba vam sve!

Ako vas njegove riječi rastužuju ili nerviraju, istog momenta idite.

Veza sa partnerom mora da bude nešto što će da vas raduje, čemu ćete se okrenuti kada vam je teško na poslu ili kada imate neki problem.

Vaša druga polovina mora da bude neko ko će znati kako da vas nasmije i sasluša! To nije neka nauka – sasvim je jednostavno!

loading...

One comment

  1. U jednom clanku maksimalno trjerate zene na blud i razvrat, na poze u seksu. Plasirate nam medjunozja i perverzije nekih rapsalih propalih pjevacica. I sad napiste tekst o ljubavi, postovanju, sreci , smijehu… Ma nemoj. Nekako vam ova i sva ona ostala prica ne idu, prevaranti nesposobni glupi!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com