970x250

Jedna estradna zvijezda u CG primila honorar od čak 80.000 eura

Jedna estradna zvijezda iz Srbije za novogodišnje praznike u Crnoj Gori primila je honorar od čak 80.000 eura, saopštila je portparolka Poreske uprave Milice Vuletić.

300x250

Ne navodeći o kojoj estradnoj ličnosti je riječ, Vuletić je u Jutarnjem programu Nacionalnog javnog servisa istakla da je u pitanju honorar koji je isplatio privredni subjekat, što znači da tokom novogodišnjih praznika ta estradna ličnost nije nastupala na trgu, već u jednom ugostiteljskom objektu.

Ona je istakla da je cifra od 880.000 eura isplaćenih honorara estradnjacima u Crnoj Gori pokazatelj da je naša zemlja, odnosno hoteli i ugostiteljski objekti, izuzetno interesantna destinacija za zabavljače i pjevače koji prihoduju značajne iznose tokom praznika.

“Imali smo honorare isplaćene u iznosu od preko 880.000 eura, ali smo po tom osnovu obračunali značajan iznos poreza od 60.000 eura”, rekla je Vuletić zaRTCG.

Najveći honorari su isplaćeni u Budvi, Tivtu i Baru.

“Najveća gužva bila je upravo u tim opštinama, na trgovima, ali i da su najinteresantnije estradne zvijezde bile koje su nastupale u njima. Tako da smo, recimo, na teritoriji opštine Budva imali isplaćene honorare od čak 540.000 eura, a kad su u pitanju Tivat i Kotor isplaćeni su honorari u iznosu od oko 250.000 eura”, rekla je ona.

(Rtcg)
loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close