Home / NOVOSTI / ,,Marković ćutanjem potvrdio da je novac legao u DPS”

,,Marković ćutanjem potvrdio da je novac legao u DPS”

Predsjednik Vlade Duško Marković, i drugi čovjek DPS-a, juče u Gusinju nijednom riječju nije demantovao činjenicu da je novac iz koverte koji je od Duška Kneževića uzeo Slavoljub Stijepović završio u kasu njegove partije, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

FOTO: GRAĐANSKI POKRET URA

Kažu da je umjesto toga, Duško Marković na poprilično smušen način pokušao da se napravi neobaviješten i da izigrava premijera neke od zemalja zapadne demokratije.

“Tako se u državi gdje presude pred inostranim sudovima padaju svakodnevno, gdje se tužilaštvo otvoreno stavlja na stranu vladajuće partije u bezbroj afera vezanih za DPS, on poziva na iste i građanima Crne Gore poručuje da će one završiti cijeli posao. Tako nastavlja praksu svojih partijskih kolega i vrijeđa inteligenciju iole razumnog čovjeka u Crnoj Gori”, navode u URI.

Oni dodaju da je Marković morao jasno i nedvosmileno da se odredi prema slučaju, a ne da pokušava da brani neodbranjeno.

“Na svu sreću, čak i dokumentovane stvari o funkcionisanju njegove partije izlaze na vidjelo, a stvari se pod tepih više ne mogu gurati a da ih svi ne primijete“, zaključuju u URI.

CdM

loading...

One comment

  1. Meni se cini da vi nijste shvatili Premijera, da je sve odlicno i precizno kazao kao malo koji vrhunski politicar ..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com