SOFIJA MILOŠEVIĆ KRIJE TRAGOVE: Evo šta je rekla o seks šemi sa Tošićem, a uslijedila je i Karleušina reakcija! - Volim Podgoricu

SOFIJA MILOŠEVIĆ KRIJE TRAGOVE: Evo šta je rekla o seks šemi sa Tošićem, a uslijedila je i Karleušina reakcija!

Sofija Milošević oglasila se povodom navoda da je u seks šemi sa Duškom Tošićem i da joj je čak kupio kartu kako bi došla u Kinu, ali je plan navodno propao jer je Jelena sa decom došla kod njega.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Ubrzo nakon ovoga usledila je i Karleušina reakcija, koja je nakon 20 minuta Sofijinu objavu šerovala na svom Instagram storiju.

 

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Podsetimo, prema saznanjima Kurira, fudbaler je još pre odlaska iz Srbije u Guangdžou svojoj ljubavnici navodno rezervisao avionsku kartu za 16. januar i sve je bilo spremno i dogovoreno. Miloševićeva je do tada trebalo da završi sve obaveze koje je imala u Beogradu, a onda bi na raspolaganju imala skoro dve nedelje da ih provede s Duškom, s kojim je u šemi već nekoliko meseci. Ali iznenadna odluka fudbalerove supruge Jelene, koja je u Kinu pobegla nakon izbijanja porno-skandala sa Ognjenom Vranješom, poremetila je ove planove.

1 komentar

  1. Pi pi, koje su ovo lesine, sidasice i zarazene prostitutke. Fuj, ko ovo cita isto je kao da vam neko stavi izmet na tanjir pa vi za dorucak jedete! Prezrite ove mucenice, to je sve puno virusa, zaraze i bolesti!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com