UBJEDLJIV PORAZ BUDUĆNOSTI U MOSKVI: CSKA se revanširao, s debelom kamatom! - Volim Podgoricu

UBJEDLJIV PORAZ BUDUĆNOSTI U MOSKVI: CSKA se revanširao, s debelom kamatom!

Košarkaši Budućnosti ubjedljivo poraženi od CSKA (99:69), protiv tima kojem su jesenas nanijeli prvi poraz u u Evroligi
CSKA se sa kamatom revanširao Budućnosti za poraz u prvom dijelu sezone – Moskovljani su u “Megasport areni” bili ubjedljivi protiv Podgoričana (99:69).

Teško je, maltene nemoguće, dobiti takvog giganta dva puta u toku sezone, nije se ni očekivalo čudo od izabranika Jasmina Repeše, koji su i otputovali u Rusiju da odigraju rasterećeno, ali nakon solidnog prvog poluveremena u nastavku nisu mogli da prate ritam “armejaca”.

Sa minus pet na pauzi, do minus 30 na kraju – to najbolje opisuje razliku u igri Budućnosti u prvom i drugom poluvremenu.

Blistao je Nando de Kolo, koji je ubacio 27 poena, upisao po sedam skokova i asistencija, pratili su ga Heket sa 17 i Rodriges sa 14 poena.

U Budućnosti, dvocifreni su bili samo Noris Kol sa 11 i Džejms Bel sa deset, dok je Filip Barović ubacio devet – sve u prvom poluvremenu, isto koliko i Petar Popović – sve iza linije 6,75.

Podgoričani u narednom kolu imaju mnogo lakši zadatak, u četvrtak u Podgorici dočekuju drugi ruski tim, Himki, i tražiće sedmu pobjedu.

Izvor: Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com