MILAČIĆ: Javna je tajna da prpadnici ANB sarađuju sa kriminalcima - Volim Podgoricu

MILAČIĆ: Javna je tajna da prpadnici ANB sarađuju sa kriminalcima

Da se crnogorsko društvo nalazi u hroničnoj fazi vanrednog stanja u produženom trajanju, potvrdila je i jutrošnja eksplozija automobila u samom centru Podgorice. Činjenica da je još jedan mladi život izgubljen, nažalost, samo dodatno dramatizuje cijelu situaciju, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

-Da li se radi ‘obračunu klanova’ ili ne, manje je važno u odnosu na činjenicu da ljudi nastavljaju da ginu, povlačeći sa sobom i, nerijetko, nevine žrtve. S tim u vezi, puka je slučajnost, pa i sreća, što neko dijete, đak Muzičke škole, koja se nalazi svega nekoliko metara od mjesta eksplozije, nije bilo slučajna žrtva, navodi se u saopštenju.

Ako se pitamo dodaju, ko snosi odgovornost za “kolumbijsku atmosferu” na ulicama Podgorice, zaključak će nas navesti na “one koji, navodno, brinu o redu i miru u našoj državi, misleći, prije svega, na bezbjednosne strukture”.

-Ipak, javna je tajna da su pojedini pripadnici Agencije za nacionalnu bezbjednost duboko uvezani sa kriminalnim strukturama u Crnoj Gori, a da država, ako direktno ne stoji iza toga, onda direktno aminuje tu vrstu ‘saradnje’. U konačnom, nakon brojnih afera koje su isplivale samo u poslednjih nekoliko sedmica, nakon brojnih dokaza nepočinstava vlasti, pa čak i nakon jutrošnje eksplozije u centru Podgorice, Prava Crna Gora zaključuje da sve ove afere imaju indirektan potpis glavnog i odgovornog urednika za stanje haosa i rasula u državi – Mila Đukanovića, zaključuje se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com