VEZA SA KOTORSKIM KLANOM CETINJANINU DOŠLA GLAVE: Novi detalji brutalne likvidacije u PODGORICI! Bombom raznesen u svom automobilu! - Volim Podgoricu

VEZA SA KOTORSKIM KLANOM CETINJANINU DOŠLA GLAVE: Novi detalji brutalne likvidacije u PODGORICI! Bombom raznesen u svom automobilu!

Cetinjanin Nikola Ćupić (35), kog navodno crnogorska policija i mediji povezuju s jednim od kotorskih kriminalnih klanova, ubijen je u eksploziji bombe koja je bila podmetnuta pod njegov automobil u Podgorici.

Eksplozija se dogodila u 10.40 u neposrednoj blizini muzičke škole, a Ćupić je s teškim povredama prebačen u Urgentni centar KC Crne Gore.

 

Izletio kroz prozor

“Ćupić je sjedio na mjestu vozača u svom automobilu „tojota“ cetinjskih registracija i kretao se Ulicom Novaka Miloševa. U jednom trenutku vozilo je eksplodiralo, a teško povrijeđeni mladić je od detonacije izletio kroz prozor”, prenose crnogorski mediji.

“On je nekoliko minuta ležao na ulici i preklinjao za pomoć prolaznike koji su se okupili. Nekoliko ljudi je čak krenulo da mu pomogne, ali su odustali od te namjere kada su čuli pucanje metaka iz zapaljenog vozila – prenjeli su riječi svedoka mediji.

 

FOTO: PRINTSCREEN VIJESTI

Na mjesto eksplozije brzo je stigla Hitna pomoć, koja je Ćupića transportovala u bolnicu, ali i vatrogasci i policija.

“On je ubrzo po dolasku u Urgentni centar preminuo zbog težine povreda. Policija je obavila uviđaj, a sumnja se da je ovo ubistvo nastavak krvavih obračuna klanova na teritoriji Crne Gore. Nakon eksplozije, pojačane su patrole u Podgorici, a policija je kontrolisala ulaze i izlaze iz grada – napominju mediji.

 

„Ušao u velike pare“

Inače, Ćupić je u policiji označen kao bezbjednosno interesantna osoba.
“Sumnja se da je on pripadnik jednog kriminalnog klana iz Kotora. On je više puta hapšen zbog vatrenih obračuna na Cetinju”, naveli su mediji.

Crnogorski mediji prenjeli su riječi izvora bliskog Ćupiću koji je naveo da se on nije bavio organizovanim kriminalom, ali da je u poslednje vrijeme ušao u velike pare.

Podsjetimo, rat kotorskih klanova počeo je nakon nestanka 300 kilograma kokaina u Valensiji 2014. godine. Kriminalni obračuni su se s teritorije Crne Gore brzo prelili i na Srbiju, ali i druge zemlje u regionu. Poslednji veliki obračun dogodio se u Beču, kada je ubijen Vladimir Roganović, navodno visokopozicionirani pripadnik „kavačkog klana“.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com